ne tarz sevdiğine bağlı ama god of var alabilirsin gamepadin varsa onun haricinde ben gta trilogy aldım mafia ile assasin creed serisinede göz atabilirsin indirim seviyeleri güzel + olarak cashback var onuda 1 oyunu bedavaya getirebilirsinBeyler fifa 26'yı sepetime ekledim.
CyberPunk 300 TL'ye kaçırmamak için onu da sepete ekledim başka sizce hangi oyunları alsam böyle mükemmel dediğiniz var mı ?
RDR 2 Evrenin en iyi oyunu.Mafia 3 bile oynadım da hocam mafia 1 ve mafia 2 ayrıydı be mafia 3 boşuna yapmışlar quit attım sarmadı hiç.
RDR 2 harbiden alınacak bir oyun mu ?
Gta trilogy için o para değmez bencene tarz sevdiğine bağlı ama god of var alabilirsin gamepadin varsa onun haricinde ben gta trilogy aldım mafia ile assasin creed serisinede göz atabilirsin indirim seviyeleri güzel + olarak cashback var onuda 1 oyunu bedavaya getirebilirsin
mafia 3 beni de sarmadı tekrara düşüyor ve fps kaybım çok vardı, rdr2de ilk 15 saat falan çok fazla at süreceksin orda sıkılabilirsin oyunu sevmeyen de sırf bu yüzden sevmiyor ama sonra akıp gidiyor ben de yakın zamanda bitirdimMafia 3 bile oynadım da hocam mafia 1 ve mafia 2 ayrıydı be mafia 3 boşuna yapmışlar quit attım sarmadı hiç.
Rdr2 güzel oyun gerçekten alınabilirrMafia 3 bile oynadım da hocam mafia 1 ve mafia 2 ayrıydı be mafia 3 boşuna yapmışlar quit attım sarmadı hiç.