Dönüştürücüden kastınız nedir acaba? Link atabilme şansınız var mı? 350 TL olunca direkt çektim5/8"miş, dönüştürücü ile takılabilir.
Dönüştürücüden kastınız nedir acaba? Link atabilme şansınız var mı? 350 TL olunca direkt çektim5/8"miş, dönüştürücü ile takılabilir.
Ana mesajda da yer alıyor.Dönüştürücüden kastınız nedir acaba? Link atabilme şansınız var mı? 350 TL olunca direkt çektim
3/8 ve 5/8 den başka bi tip giriş var mı pekiVida girişi 5/8" gibi duruyor. Boyutunu belirtmemişler, muhtemelen dönüştürücü gerekir.
Sendeki üründe sorun vardır/oluşmuştur o halde veya yanlış takılmış da olabilir, diğer türlü pek mümkün değil çünkü. Lastvoice'larda sorun yaşayan çok kişi var. Arkadaşımın kısa sürede masa kelepçesi yamuldu, keza benim Coverzone'un da öyle. Seninkinde olmaması güzel haber.
Ağırlığı 1,3 kilo olarak belirtilmiş, taşıyacaktır.
Çok pardon hocam, okumamıştım kusura bakmayın. Teşekkür ettim çok.Ana mesajda da yer alıyor.
bu boom a uyumlu oldugunu nereden anladınız hocam hic bilgim yok bu islerde sheinden mikrofon alsam sizin gonderidiginiz uyumlu aparatli eklentiyle bir sistem kurabilir miyim xlr bi mikrofon gordum sheinde pek anlamiyorum onu tasir mi bu boom boyle detayli birsey olmasada 50 liralik donusturucu ile de ayni sey yapilabiliyor muarkadaşlar ben universal shock mount (Lastvoice SHM-01 PRO Metal Stüdyo Mikrofon Shock Mount) aldım çevirici içinde geliyor bu boom a uyumlu linkteki resimde mevcut, güzel set oldu, hepsiburada, trendyol vs de indirimiz varsa o sitelerde de var oradan da bakabilirsiniz https://www.lastvoice.com.tr/lastvo...PIFbKY1NSslcVcQqF1bblexnIoWnHa2jVpsr7t_SlsrCz
Fotoğraf atma şansınız var mı, nasıl gözüküyor merak ettimarkadaşlar ben universal shock mount (Lastvoice SHM-01 PRO Metal Stüdyo Mikrofon Shock Mount) aldım çevirici içinde geliyor bu boom a uyumlu linkteki resimde mevcut, güzel set oldu, hepsiburada, trendyol vs de indirimiz varsa o sitelerde de var oradan da bakabilirsiniz https://www.lastvoice.com.tr/lastvo...PIFbKY1NSslcVcQqF1bblexnIoWnHa2jVpsr7t_SlsrCz
kullanmadığımda böyle masanın dışına doğru itiyorum. Midex CX1 condenser mikrofon ve behringer u-phoria umc202hd ses kartıyla kullanıyorum bazen kayıt aldığım için. önceki boom kolu mikrofonla birlikte set olarak gelendi ve ileri doğru uzatırken hep duvara dayanıyordu boyutu bu shein'dan gelenin 2 katı fln dı duvarı çizdi hep. Bu boom da öyle bir sorun yok hem daha uygun boyutlu hem de istediğim açıda da zorlanmadan duruyor mici rahat taşıyor. bundan önceki shock mount'ta plastikti o yüzden taşıyamıyordu bu metal olanı beğendim iş görüyorFotoğraf atma şansınız var mı, nasıl gözüküyor merak ettim
hocam güncel bir kontrol eder misiniz 800 küsür görünüyor , tüm bilgileri girdikten sonra 333e düsecekse öyle devam edeyim almak istiyorum bu kolu,5/8"miş, dönüştürücü ile takılabilir.
Şöyle ki bu boom'un ucundaki mikrofonu bağlayacağınız vida 3/8″ boyutlarında yani ufak. benim aldığım shock mount'ın ise ucu 5/8". Ancak shock mount'un kendi içinden metal 3/8″- 5/8" adaptörü çıkıyor ve shock mount'un içine oturduğundan adaptör görünmüyor bile yani görseli etkilemeden takabiliyorsunuz. Alacağınız mikrofonun bağlantı vidası yüksek ihtimalle 5/8" dir yine böyle adaptör gerekebilir arkadaşların paylaştığı linkler vardı. Link atarsanız mic'in ucuna bakabilirim. Benim aldığım shock mount evrensel olarak 48-51 mm arası yuvarlak mikrofonlara uyumlu sizin alacağınız mic e uygun mu diye bakmak lazımbu boom a uyumlu oldugunu nereden anladınız hocam hic bilgim yok bu islerde sheinden mikrofon alsam sizin gonderidiginiz uyumlu aparatli eklentiyle bir sistem kurabilir miyim xlr bi mikrofon gordum sheinde pek anlamiyorum onu tasir mi bu boom boyle detayli birsey olmasada 50 liralik donusturucu ile de ayni sey yapilabiliyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sheinde pop filtre tarzi seyler de gordum onlari da takabiliyor muyuz bu sisteme ek olarak
Daha nadir olmak üzere 1/4" de olabiliyor, benim NZXT Capsule mesela. Ama hemen hepsinin içinden de dönüştürücü çıkıyor. Genelde kamera vesaire aksesuarları bu vida ölçüsünde oluyor. Tripodların da standardı 1/4"tir.3/8 ve 5/8 den başka bi tip giriş var mı peki
Rica ederim, ne demek. Sorun yok ))Çok pardon hocam, okumamıştım kusura bakmayın. Teşekkür ettim çok.
İndirim hala geçerli. Adres bilgisini girdikten ve puanları ekledikten sonra fiyat düşüyor.hocam güncel bir kontrol eder misiniz 800 küsür görünüyor , tüm bilgileri girdikten sonra 333e düsecekse öyle devam edeyim almak istiyorum bu kolu,
Snopy SN-340M bendeki ürün bu biraz abartı olacak gibi ama bilemedim
Hocam selam. Ürün Cargox firmasında, süreç devam ediyor. Varış şubesinde dağıtım bekliyor şeklinde görünüyor. Ancak Shein’den az önce ‘teslimat başarısız oldu’ diye bir mesaj aldım. Shein uygulamasına girdiğimde sabah 09:00’da varış subesine vardığı ve 14.00’de teslimatın başarısız olduğu yazıyor; fakat kargo firmasında hala ‘dağıtım bekleniyor’ görünüyor. Bir sorun olur mu? Tekrar dağıtıma çıkar mı?Daha nadir olmak üzere 1/4" de olabiliyor, benim NZXT Capsule mesela. Ama hemen hepsinin içinden de dönüştürücü çıkıyor. Genelde kamera vesaire aksesuarları bu vida ölçüsünde oluyor. Tripodların da standardı 1/4"tir.
Rica ederim, ne demek. Sorun yok ))
İndirim hala geçerli. Adres bilgisini girdikten ve puanları ekledikten sonra fiyat düşüyor.
Selamlar. Shein'den ilk siparişimde bana da olmuştu aynısı. Ertesi gün tekrar mesaj geldi ve teslim aldım. Muhtemelen size de yakın bir tarihte ulaşacaktır. Firmanın kargo takip sitesindeki veriye göre eğer ürün iade için geri gönderilmediyse/hala dağıtım şubesindeyse yüksek ihtimal tekrar dağıtıma çıkacaktır. En kötü ihtimal telefondan arayıp sürecin bilgisini geçerler.Hocam selam. Ürün Cargox firmasında, süreç devam ediyor. Varış şubesinde dağıtım bekliyor şeklinde görünüyor. Ancak Shein’den az önce ‘teslimat başarısız oldu’ diye bir mesaj aldım. Shein uygulamasına girdiğimde sabah 09:00’da varış subesine vardığı ve 14.00’de teslimatın başarısız olduğu yazıyor; fakat kargo firmasında hala ‘dağıtım bekleniyor’ görünüyor. Bir sorun olur mu? Tekrar dağıtıma çıkar mı?