❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

2. Sayfada bir arkadaş link atmıştı. O linke girince gelince haber ver diyor. O sayfayı yenileyin sürekli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışveriş sırasında kaydetmek gerekmiyor. Hesap ayarları kayıtlı kartlardan alışveriş öncesi kaydedebilirsiniz
1765566479115.webp
:)

Benimki de kargoya verilmiş, haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum. Umarım ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanmıştır, özellikle öğrenci varsa vergi indiriminden de faydalanabilir, çok güzel bir fırsat oldu.

Ekler

• 1000057342.webp
    1000057342.webp
    38.3 KB · Hit: 84
2 saattir gelmiyor sanırım

Kalemi çakma almayı düşünen arkadaşlar çakma kaleme bulaşmayın bugün denedim orijinal kalemi var bende çakma kalem aşırı kötü. Sürekli bağlantı kopuyor yazarken kesik kesik yazıyor. Orjinal kalemi varsa çok iyi.

Kalemi çakma almayı düşünen arkadaşlar çakma kaleme bulaşmayın bugün denedim orijinal kalemi var bende çakma kalem aşırı kötü. Sürekli bağlantı kopuyor yazarken kesik kesik yazıyor. Orjinal kalemi varsa çok iyi.
Hocam kalem linki varsa atabilir misiniz faydalanalım.

Xiaomi'nin yan markalarından olan Poco ve Redmi'deki 7s Gen 3 işlemcili model ile benzer performans veriyor hoş hyperos çok çabuk batarya tüketmeye sebep oluyor (Poco pad kullanıyorum Eylül 2024'den beri custom rom öneriniz varsa atın allah rızası için)

Geri