🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Rx 9070 almıştım görenler vardır oyunlarda çökme yaşadım iade edecem. Amazon dan 25.424₺ ye satın aldım müşteri hizmetleri ile konusunca 1.271₺ iade ettiler. Yani 24.153₺ ye geldi.
Ürün sıfır gibi ama ilk amd kart deneyimim olduğu icin uğrasmayacam iade edecem. Belki de çökmeler bu karta özel olabilir.

Ben amd kartların dilinden anlarım cözerim vs diyen olursa aynı paradan verebilirim. İşinizi görecekse.

Alıntıyı görüntüle
nerede oturuyorsun hocam

eger benim iade ettigim anakartsa 2 bin liraya yakin zamli olarak 2. el satiyor amazon :D kutusu hasarlidir diyor. hayir efenim sifir kutu iade ettim. koruyucu bant falan zaten yoktu. statik posetinden bile cikarmamistim.

eger benim iade ettigim anakartsa 2 bin liraya yakin zamli olarak 2. el satiyor amazon :D kutusu hasarlidir diyor. hayir efenim sifir kutu iade ettim. koruyucu bant falan zaten yoktu. statik posetinden bile cikarmamistim.
hocam sizin ürünse siz alıp iade ettiniz ve 2 k zam mı yapmıs amazon :D

hocam sizin ürünse siz alıp iade ettiniz ve 2 k zam mı yapmıs amazon :D
evet hocam. ben 11.11 de almistim. pc kurulumunu yapmamistim elde kasa yoktu. butceye uygun baska bulamadigim icin almistim. 2-3 gun sonra baska anakart indirime girince iade ettim.

o gunden bu gune arada girip bakiyorum benim iade anakartim depoya gelecek mi diye. baya zaman gecti acaba sifir olarak mi listelediler diye merak ederken gordum anakarti.

iade edilen urunler muhtemelen 3-4 hafta sonra listeleniyor. teyit edebilen varsa sevinirim.

Vodafone'un verdiği zte wifi 6 modemden hiç memnun değilim. 1000 mbps paketim var 2-3 kişi girince 2.4 ghz 40-50 mbps veriyor. Acaba bu router sorunumu çözer mi? Keenetic'ten çok memnundum ancak wifi 6 routerları bayağı pahalı...

Stok girişleri hangi saatlerde oluyor ona göre takip edelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,735
Üyeler
186,371
Son üye
khamzattopuria
Geri