🔥İndirim AMAZON'DA YILIN SON FIRSAT İNDİRİMLERİ VE VADE FARKSIZ 9 AY TAKSİT İMKANI

wRollen

80+
Reaksiyon skoru
8
Dostlarım, Amazon'da ''Yılın son fırsatları'' kapsamı altında indirimler başlamış ve bununla kalmamış, bir çok üründe vade farksız 9 ay taksit imkanı kampanyası başlatmış. Daha düne kadar max. 6'ydı. Bir şeyler almayı düşünen dostlarım kaçırmasınlar. Direkt fotoğrafta ki 9070 XT'de indirime girmiş ve 9 ay vade farksız taksit avantajı da mevcut. Hemen sipariş verdim size de öneririm.
Şimdi buna uyumlu bi PSU almak kaldı önerilerinize de açığım. İyi forumlar..

Edit;
Kampanya sayfası; https://www.amazon.com.tr/events/yilinsonfirsatlari
Filtreleme seçenekleri size kalmış. Umarım ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlara karşılarsınız, iyi forumlar tekrardan.

1765881616820.webp

Son düzenleme:
Dostlarım, Amazon'da ''Yılın son fırsatları'' kapsamı altında indirimler başlamış ve bununla kalmamış, bir çok üründe vade farksız 9 ay taksit imkanı kampanyası başlatmış. Daha düne kadar max. 6'ydı. Bir şeyler almayı düşünen dostlarım kaçırmasınlar. Direkt fotoğrafta ki 9070 XT'de indirime girmiş ve 9 ay vade farksız taksit avantajı da mevcut. Hemen sipariş verdim size de öneririm.

Alıntıyı görüntüle
KAMPANYA sayfası varmı

Alıntıyı görüntüle
KAMPANYA sayfası varmı
evet hocam kampanya sayfası varsa link iletebilir misiniz

muzlu kek siparis ettim umarim kargocu abi kafama firlatmaz
geçenlerde adamın teki sprite sipariş etmiş, kargocular da açmış içine bakıyordu adam sprite sipariş etmiş yavvvv diyolardı. Umarım aynı olay yaşanmaz :D

Rtx 5060 15.5k 8 gb 6 ay taksit var alınır mı
Yılın en düşük fiyatı yazıyor ürünün üzerinde, akakceden de baktım 300 lira farkla sinerjiden sonra en uygunu senin dediğin ama sinerjide 2 ay taksite bile vade farkı koyuyor o yüzden kaçırma derim. Palit markasına ait olanı soruyorsun sanırım, soğutması da gayet iyi. 5060 düşünüyorsan güzel bir fırsat

Edit;
Kampanya sayfası; https://www.amazon.com.tr/events/yilinsonfirsatlari
Filtreleme seçenekleri size kalmış. Umarım ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlara karşılarsınız, iyi forumlar tekrardan.

Alıntıyı görüntüle
kulaklıklar peşin fiyata max 3 taksit mi oluyor

Geri