Öneri Ders çalışmak için tablet önerisi

Kardeşime ders çalışması için tablet Alicam 10.sınıfa gidiyor bu üzerinde test çözülebilecek türden 10k bütcem var iki tane buldum ama iyi midir?
11K civarına çıkıp Samsung öğrenci mağazasından Tab S10 Lite alın, kutudan kalemiyle çıkıyor eğitim için fazlasıyla kullanışlı ve yeterli bir cihaz. Bu cihazların kalem desteği yok diye biliyorum ders için iyi seçim değil.

ders flim netflix youtube gibi zaten oyun için bu fiyatlarsa tablet alınmaz ders için işimi görsün not tutayım video izlesem youtubeden yeterli
O zaman Xiaomi modellerinin hepsini kafadan elemek lazım.Benim attığım tablette Klavye ve Kalemde var.

O zaman Xiaomi modellerinin hepsini kafadan elemek lazım.Benim attığım tablette Klavye ve Kalemde var.
kalem basit iş hocam aslında o hallolur klavyede gerek duymuyorum bir tablette gereksiz geliyor bana dediğim gibi optimizasyonu iyi olan arayüz filan kasmicak bide yt ders işimi görsün yeterli

kalem basit iş hocam aslında o hallolur klavyede gerek duymuyorum bir tablette gereksiz geliyor bana dediğim gibi optimizasyonu iyi olan arayüz filan kasmicak bide yt ders işimi görsün yeterli
Yukarıdaki arkadaş "Samsung öğrenci mağazasından Tab S10 Lite alın"demiş.S10 Lite'da alınabilir.

11K civarına çıkıp Samsung öğrenci mağazasından Tab S10 Lite alın, kutudan kalemiyle çıkıyor eğitim için fazlasıyla kullanışlı ve yeterli bir cihaz. Bu cihazların kalem desteği yok diye biliyorum ders için iyi seçim değil.
İpad a16 nasıldır hocam

Samsung Tab A9 Plus tercih edebilirsiniz.

şuan 128 gb ögrenci indirimiyle fiyatı gayet iyi, bana göre bu paraya en iyisi bu
Katılıyorum, sadece şunu eklemem lazım iPadlerin kutusundan kalem çıkmıyor. Not alınacaksa minimum 500TL de kaleme vermek gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri