EGZOZ FANI DÖNMÜYOR!

lilmecw

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar merhaba, fotoğrafı kardeşim (7) attı, egzoz fanı rgb yanıyor ama dönmüyor. normalde böyle değildi, ben şuan yurttayım evde değilim o yüzden müdahale edemiyorum. sizce nedeni nedir? bu sorunu nasıl çözebilirim? işlemci:r7-7800x3d, gpu:rtx4070tisüper.

Ekler

• IMG-20251218-WA0002.webp
    IMG-20251218-WA0002.webp
    79 KB · Hit: 33
arkadaşlar merhaba, fotoğrafı kardeşim (7) attı, egzoz fanı rgb yanıyor ama dönmüyor. normalde böyle değildi, ben şuan yurttayım evde değilim o yüzden müdahale edemiyorum. sizce nedeni nedir? bu sorunu nasıl çözebilirim? işlemci:r7-7800x3d, gpu:rtx4070tisüper.
kasa modeli nedir

burda hersey yazıyor hocam
kasanın fanlarının PWM kablosunun bağlı olduğu yer(büyük ihtimal kontrolcüden) çıkmış olabilir, kontrol etmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasanın fanlarının PWM kablosunun bağlı olduğu yer(büyük ihtimal kontrolcüden) çıkmış olabilir, kontrol etmek lazım
kontrole rağmen dönmüyor ise, kontrolcüdeki diğer pwm yuvalarına takarak denenebilir. Buna rağmen de dönmüyor ise fan bayılmıştır

Bendede bi ara olmuştu vurunca çalışıyordu 1 hafta sonra düzelmişti

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Bendede bi ara olmuştu vurunca çalışıyordu 1 hafta sonra düzelmişti
ya o egzoz fanı hep bi sıkıntılıydı zaten, dönmediğini hiç görmedim bugüne kadar ama arada bi rengi kendi kendine değiştiği, çakar gibi olduğu oluyordu sonra kendi kendine geri düzeliyordu, şimdi de hiç dönmüyormuş. :/

Geri