Hansuo olayı hakkında ?

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,120
Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu videosunu izleyeibilirler :

Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu videosunu izleyeibilirler :
Travma oldu artık sevdiğim herkes kötü çıkıyor buda pedo çıktı arkadaş umarım itibar suikasti falandır yani ya.

Eskiden bir kaç videosunu izlemiştim güzel oynuyordu sapık mı çıkmış eve geçince izleyeyim videoyu

vay arkadaş hiç beklemezdim insanlar ne maskeler takıyor be..

Hansuo'nun ne yaptığı umrumda değilde şu gibi, bir konuyu anlatıp arkasına oyun videosu koyan kişilere prim vermeyin.
Kanka niyetim prim değil adamda oyun videosu koymamış sadece 2 kızla da birebir konuşmuş emek var yani

Hansuo'nun ne yaptığı umrumda değilde şu gibi, bir konuyu anlatıp arkasına oyun videosu koyan kişilere prim vermeyin.
Umarım bir gün kız kardeşinin veya çocuğunun başına böyle bir olay gelmez, bu tür olaylarda bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında olmak doğru değil bence.

Geri