Sistem nasıl sizce ?

Siyah kasaya beyaz sıvı soğutucu olmamış sanki bi de rami 32 yapman şart

Siyah kasaya beyaz sıvı soğutucu olmamış sanki bi de rami 32 yapman şart
soğutucuyu değişebilir bunu arkadaşım tavsiye ettıgı ıcın ekledım sıyah modelı varsa alacagım ram ılerde 32 yapacagım acelem yok o konuda

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
fena değil ekran kartı farklı bir 9070xt seçilse daha iyi olur

illa hepsiburada mı lazım ona göre tavsiye ediyim
Hocam hazır sistem bulursam hazır alacağım buna yakın ama suanlik hepsiburada peşin fiyatına taksitli alınca tüm parçaları ödeme rahatlığı iyi olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa hepsiburada mı lazım ona göre tavsiye ediyim
Ve neden gigabyte yerine başka model fark ne ?

Hocam hazır sistem bulursam hazır alacağım buna yakın ama suanlik hepsiburada peşin fiyatına taksitli alınca tüm parçaları ödeme rahatlığı iyi olucak

Ve neden gigabyte yerine başka model fark ne ?
gigabyte ekran kartları iyi değil örn

Ram başka sitelerde daha uygun hocam onun dışında güzel sistem hayırlı olsun.

Eyvallah hocam teşekkür ederim almadan once zaten bakacağım detaylı daha uygun taksitli yerleri yılbaşından sonra toplayacağım mecbur zamlansada bakalım daha çok fikir değişmez inşallah

Eyvallah hocam teşekkür ederim almadan once zaten bakacağım detaylı daha uygun taksitli yerleri yılbaşından sonra toplayacağım mecbur zamlansada bakalım daha çok fikir değişmez inşallah
İnşallah hocam, bende topluyorum ekran kartı, ssd ve ram kaldı. Bunları aralık bitmeden indirimli alırsam güzel olur.

İnşallah alırsınız Bende yeni memur oldum ocak 15 ilk maaşım olacak inşallah yavaş yavaş yapacağım 0 dan öğreniyorum sizler sayesinde
Kimse anasının karnında ögrenmiyor hocam zamanla oluyor, memurluğun hayırlı olsun inşallah sistem de ugur getirir sana yeni yılda.

Geri