Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.

Reaksiyon skoru
11
Merhaba dostlar.Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.Vatan, mediamarkt gibi bilindik satıcılarda tek kollu fiyatları çok yüksek.Hepsiburada veya Trendyol üzerinden almayı planlıyorum. Bu trendyol üzerinden alacağım olan bendeki karta 6 taksit yapıyor taksit yapması benim için çok önemli taksit yapması.
https://app.hb.biz/wMqMwz46gi0r
Bu da hepsiburada üzerinden olan buda benim kartıma 9 taksit veriyor.Bu şekilde alırsam iade,garanti vs. sıkıntı yaşarmıyım? Teknoloji konusunda çok şanssız biriyim bu gibi durumlarda sıkıntı olur mu ?

Satıcı Hepsiburada, Amazon veya Trendyol değilse bildiğiniz mayın tarlası buralar resmi olmayan satıcılardan almamanızı öneririm.

Satıcı Hepsiburada, Amazon veya Trendyol değilse bildiğiniz mayın tarlası buralar resmi olmayan satıcılardan almamanızı öneririm.
Bende kesinlikle bu siteler haricinde alışveriş yapmıyorum.Gerek yok risk almaya açıkçası.Ama güvenli olduğunu bildiğim halde insanın içine bi kurt düşüyor az bir para değil 30 bin tl.

Bende kesinlikle bu siteler haricinde alışveriş yapmıyorum.Gerek yok risk almaya açıkçası.Ama güvenli olduğunu bildiğim halde insanın içine bi kurt düşüyor az bir para değil 30 bin tl.
Pazaryerleri de güvenli değil kesinlikle resmi olmayan bir satıcıdan playstation almayın forumu takip edin indirim olduğunda birisi paylaşacaktır elbet. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama çöpe atılacak bir para değil

Peki satıcı olarak kimi seçmeliyim.En çok bilindik olanlar Fly Technology ve Başakşehir Avm gibi duruyor.
Hepsiburada, Kahraman Konsol, Yasin Elektronik, ALB Teknoloji, Tekno Deposu.

Hepsiburada, Kahraman Konsol, Yasin Elektronik, ALB Teknoloji, Tekno Deposu.
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım ürünler ithalatçı garantili olduğu için garanti,iade vesaire durumlarda ne gibi sıkıntılarla uğraşırım.

Teşekkür ederim bir şey daha soracağım ürünler ithalatçı garantili olduğu için garanti,iade vesaire durumlarda ne gibi sıkıntılarla uğraşırım.
Satıcı güvenilir olduğu takdirde uğraşmazsın ama kırtasiye ürünleri satan yerden cihaz alırsan sıkıntı, toplasan 3 tane ürünü olan satıcıdan alırsan sıkıntı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,814
Üyeler
188,481
Son üye
exec0
Geri