balabanköfte
80+
- Reaksiyon skoru
- 255
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 4 olacak hâlâ sapasağlamÇok beğenerek kullanıyordum lakin kablosu çürümeye başladı dökülüyor resmen , 2 -3 senedir kullanıyordum
Benim 4 olacak hâlâ sapasağlamÇok beğenerek kullanıyordum lakin kablosu çürümeye başladı dökülüyor resmen , 2 -3 senedir kullanıyordum
kullanmadan iyi yorum yapıyorsun gıcırdıyor ses tekerlegi bozuluyor sag tarafta ses azalması oluyor yani çok vasat bir ürünYılların a320si b450si ile tam performans çalışıyor. Forumda ddr3 sistem kullanan kaldı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dalga mı geçiyosunşu kulaklığı dandik havitin hiç bi kulaklığıyla kıyaslayamazsın
Bende kullanmıyorum. Ancak kullandığım zamanda problem olmadı kart da MSI B450 idi. Bence 1500-2000'e hiç ucuz ürün değilDediğinizde haklısınız,ancak çok pahalı bir ürün değil bunu kullananın üst seviye olamayan bir anakart ve harici ses kartı olmadan kullanacağını varsayarak yazdım.Dediğiniz adaptör ile çevirme ve kulaklığın direkt usb ile dijital veri göndermesi farklı şeyler.
sizde olmaması herkeste parazit olamayacağı anlamına gelmiyor.jack girişi analog,analog sinyal her türlü elektiriksel gürültüye açık.
elimde birinci sistemimde H610M-K ikinci sistemimde A320M-F var.birebir aynı kulaklık a320 de parazit ve dip ses yapıyor H610 da yapmıyor.yani herkeste olacak bir durum değil ancak giriş seviyesi anakartlarda bazen oluyor. sizin deneyimlerinizde hiç yaşamamış olabilirsiniz.
Sanırım yaşadığım şehirle alakalı , yazın 50 dereceleri görünce normal karşılıyorum. AdanaBenim 4 olacak hâlâ sapasağlam
benimkide 2 yılı çoktan geçti bir tane sorun çıkmadı temiz kullanırsanız hiç bir şey olmazBenim 4 olacak hâlâ sapasağlam
Olabilir, bende hala duruyor tek yaşadığım sorun ses driverleri ile oldu, Hafif olması için plastiği de ince/kalitesiz? Bastırınca drivere baskı oluyor ses gidiyor. Aldığım da zaman 2. Ayda temassızlık olmuştu. 3 kere servise yolladım, her şeyi yenileyip yolladılarSanırım yaşadığım şehirle alakalı , yazın 50 dereceleri görünce normal karşılıyorum. Adana
Kullanmadığım ürüne yorum yapmam. 3,5 seneden fazla kullandım bu kulaklığı. Ne pedlerde bi yıpranma, ne tekerlekte bozulma ne de sesinde bi sıkıntı yaşamadım. Üretim hatalı ürün alman hepsinin öyle olduğu anlamına gelmez. Razer rüştünü ispatlamış bi marka. Blackshark seriside bence bu zamana kadar çıkardığı en iyi seri. Havit gibi markalar ses ve kalite konusunda berbatkullanmadan iyi yorum yapıyorsun gıcırdıyor ses tekerlegi bozuluyor sag tarafta ses azalması oluyor yani çok vasat bir ürün
Alınırbeyler alınır mı? laptop için yoksa başka öneriniz varmı 2k bantlarında
Kullandım kablosu dolana dolana çöp oldu koptu alınmazBunun yerine 2002p felan alın razer ın çok fason üretimi bence
Ve 1 yıl kullanmama rağmen pedleri soyulmaya başladı kalitesiz.Kullandım kablosu dolana dolana çöp oldu koptu alınmaz