Sistem toplayacağım 1080p 320 hz için en iyi ne yapabilirim

Ben amd ekran kartını tavsiye etmiyorum valorant için özelleştirme seçeneği nvidiada daha zengin

5070 fazla olacaktır. 1080p için gereksiz para harcama olur kullanılır mı tabii kullanılır.

7800x3d ve 5060ti senin işini fazlasıyla görür
tek tek mi toplayayım hazır mı alayım sizce

tek tek mi toplayayım hazır mı alayım sizce
Ben anlamiom. Adam sadece cs oynuom demiş. Neden herkes 5090 ile kullanılan işlemcileri hemen söylüyor. Biri 9800x3d biri 7800x3d diyo. Ben laptop 4050 ekran kartı 12500h işlemci ile bile 60 fps üstü alıyorum. Forumda gerçekten öneri yapan kişi sayısı çok az. Parça öneriyo ama neden o parçayı önerdiğini neden diğerinden daha iyi neden daha kötü olduğunu yazmıyorlar. Hocam cs için o kadarda yüksek bir para harcamana gerek yok. Steamde zaten önerilen sistem yazıyor. Bütçene göre parçaların modelini yükseltip azaltabilrsin. İlla 5070 ler 9800x3d ler almana gerek yok. Ha alırsan iyi bir sistemin olmuş olur mu. Kesinlikle evet. Ama cs için para israfı.

Ben anlamiom. Adam sadece cs oynuom demiş. Neden herkes 5090 ile kullanılan işlemcileri hemen söylüyor. Biri 9800x3d biri 7800x3d diyo. Ben laptop 4050 ekran kartı 12500h işlemci ile bile 60 fps üstü alıyorum. Forumda gerçekten öneri yapan kişi sayısı çok az. Parça öneriyo ama neden o parçayı önerdiğini neden diğerinden daha iyi neden daha kötü olduğunu yazmıyorlar. Hocam cs için o kadarda yüksek bir para harcamana gerek yok. Steamde zaten önerilen sistem yazıyor. Bütçene göre parçaların modelini yükseltip azaltabilrsin. İlla 5070 ler 9800x3d ler almana gerek yok. Ha alırsan iyi bir sistemin olmuş olur mu. Kesinlikle evet. Ama cs için para israfı.
320hz monitör var ona uygun işlemci lazım ister istemez 7800x3d öneriliyor

CS oynayacak birine tabii 9800x3d veya 7800x3d önerilir.
ne önerilmesi lazım ?
320HZ monitör almış profesyonel ve rekabet ortamında oynayacak
CS dediğimiz oyunda en iyi performansı bu işlemciler veriyor.

@hakanoncul9 hazırlar bazı zamanlar daha uyguna geliyor.
HB özelikle 9 taksit ile alabilirsiniz.

Veya cuma günü gaming gecesi var incehesap orayada bakabilirsin

CS oynayacak birine tabii 9800x3d veya 7800x3d önerilir.
ne önerilmesi lazım ?
320HZ monitör almış profesyonel ve rekabet ortamında oynayacak
CS dediğimiz oyunda en iyi performansı bu işlemciler veriyor.

@hakanoncul9 hazırlar bazı zamanlar daha uyguna geliyor.
HB özelikle 9 taksit ile alabilirsiniz.

Veya cuma günü gaming gecesi var incehesap orayada bakabilirsin
sağol

Kardeşim açtığın konularda sana gereken tavsiyeleri yaptık ne diye sürekli konu açıyorsun?

Geri