🔥İndirim Easy smx x15 1400₺ x5 1000₺ x20 2500₺

X5 ile diğerleri arasında fazladan düğme yada 1000 hz gibi özelliklerden başka fark var mı ? Fiyat performans olarak diğerlerine göre iyi geldi
Görüntü dışında fark yok diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım desteği var mı?
Keylinker mi ne onla yapiliyor digerlerine x20 nin var heralde

EasySMX X15 mi, yoksa GameSir Nova Lite 2 mi?
X15 daha iyi.sadece digerinin heralde yazilimi var o avantaj.

kesinlikle alınmaz ürünle alakalı sorununuz olduğunda hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor

Görüntü dışında fark yok diye biliyorum.

Keylinker mi ne onla yapiliyor digerlerine x20 nin var heralde

Ekler

• 25675.webp
    25675.webp
    160.4 KB · Hit: 144
Çıkalı baya oldu, fiyatlar güzel bütçeniz yoksa değerlendirin ama 1000hz olmayan gamepad dövüş ve yarış oyunlarında eksik hissettiriyor, fps oynayanlara zaten tmr stick öneririm.

hikayeli oyun oynıcam, arada kariyer modu fifa akarım diyorsanız alınır x5,x15.

diğer türlü minimum önerim gamesir nova 2 lite

GP Force RGB ile aynı ürün olduğunu varsayarak X15 hiçbir açıdan daha iyi değil. Tetiklerinin mesafesi çok kısa, yine stickleri Nova 2 Lite kadar iyi hissettirmiyor. Genel malzeme kalitesi desen olarak da geride. X15 her türlü daha kötü yani.

Elimden 3 adet x15 geçti hepsindede aynı sorunu yaşadım, bir süre sonra sağ tetik sıkışmaya başlıyor, bu yüzden x15 önermiyorum ben.

Bu siteden alışveriş yapacaksanız herhangi bir garantisi olmadığını bilin. Hiçbir şekilde müşteri hizmetleri yok. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmem

almayın şöyle garip garip markaları. 2 sayfalık konuda 2-3 kişi kimseye ulaşamadım demiş bazılarıda hala güzelleme yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,095
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri