Monitörün içine örümcek girmiş

10ER

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar dün hiçbir şey yokken bugün içine örümcek girmiş ve ölmüş hiçbir şekilde haraket etmiyor bunu çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ?
WhatsApp Image 2025-12-25 at 20.25.52.webp
mı ?

olm çok kötü lan. Geçmiş olsun konu sahibine inş düzeltebilir. Başıma gelse kafayı yerdim.

Arkadaşlar dün hiçbir şey yokken bugün içine örümcek girmiş ve ölmüş hiçbir şekilde haraket etmiyor bunu çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? Alıntıyı görüntülemı ?
Ihtimal orani oyle bir dusukki anlatamam yani.birde koca monitorde ekranin oldugu yere denk getirmis helal olsun 🤣🤣 .
Monitor sokulecek. En distaki ekrana da kadar acilacak orumcek cikartilcak ve monitor toplanacak. Isin biraz uzun.

Vay anasını hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Umarım bizi keklemiyordur konu sahibi :D
yok reis geniş halini atıyım hatta beyaz ekranda çok göze batıyor
WhatsApp Image 2025-12-26 at 00.43.23.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ihtimal orani oyle bir dusukki anlatamam yani.birde koca monitorde ekranin oldugu yere denk getirmis helal olsun 🤣🤣 .
Monitor sokulecek. En distaki ekrana da kadar acilacak orumcek cikartilcak ve monitor toplanacak. Isin biraz uzun.
garantisi hala devam ediyor kapağı açmam durumunda yüksek ihtimal garanti de bozulur sizce napmalıyım

olm çok kötü lan. Geçmiş olsun konu sahibine inş düzeltebilir. Başıma gelse kafayı yerdim.
teşekkürler hocam 27inc bir de kocaman ekranda o kadar göze batıyor ki hiç sorma

yok reis geniş halini atıyım hatta beyaz ekranda çok göze batıyor Alıntıyı görüntüle

garantisi hala devam ediyor kapağı açmam durumunda yüksek ihtimal garanti de bozulur sizce napmalıyım

teşekkürler hocam 27inc bir de kocaman ekranda o kadar göze batıyor ki hiç sorma
Ne bileyim hocam ben de ilk defa böyle bir şeye denk gelince. Servisle görüşüp oraya bir şeyin girebilmesi fabrikasyon bir sorun diyeceksin. Yine de sorununu çözmezlerse monitörü kaldırıp salla belki en alttaki görünmeyen kısma düşer.

Aga örümcekleri monitörler çekiyor ya. Bende de bir tane zıplayan örümcek vardı sürekli orada takılıyordu kanki olduyduk.
Sonra bizim kedi onu löpletti heralde:D

Arkadaşlar dün hiçbir şey yokken bugün içine örümcek girmiş ve ölmüş hiçbir şekilde haraket etmiyor bunu çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? Alıntıyı görüntülemı ?
İçine nereden nasıl girdi benim aklımdaki soru o. Nasıl sığdı ki olum oraya:D dusununce imkansız olması lazim.

its not a bug its a feature:D

servise yollasan elemanlar ne makaraya alır şimdi :ROFLMAO:

vay be bu fiziksel olarak mümkün mu?

oyun oynarken yalnız hissettirmez ne güzel iki sağa sola da gidiyorsa iyidir

Ters tutarsan düşer sjsjsj. Nerden girdiğini bilmiyoruz olmaz öyle bir şey. Garantisi varsa, servis daha mantıklk

Aynısı karıncayla başıma gelmişti, daha sonra kayboldu. Ne olduğunu bilmiyorum.

Ne bileyim hocam ben de ilk defa böyle bir şeye denk gelince. Servisle görüşüp oraya bir şeyin girebilmesi fabrikasyon bir sorun diyeceksin. Yine de sorununu çözmezlerse monitörü kaldırıp salla belki en alttaki görünmeyen kısma düşer.
mantıklı teşekkürler hocam

Aga örümcekleri monitörler çekiyor ya. Bende de bir tane zıplayan örümcek vardı sürekli orada takılıyordu kanki olduyduk.
Sonra bizim kedi onu löpletti heralde:D

İçine nereden nasıl girdi benim aklımdaki soru o. Nasıl sığdı ki olum oraya:D dusununce imkansız olması lazim.

its not a bug its a feature:D
cidden bi benim başıma gelir yani 😅

vay be bu fiziksel olarak mümkün mu?
malesef mümkünmüş

servise yollasan elemanlar ne makaraya alır şimdi :ROFLMAO:
yapacak bir şey yok sanırım servise vericem

oyun oynarken yalnız hissettirmez ne güzel iki sağa sola da gidiyorsa iyidir
yaşasa belki çıkardı ama içinde ölmüş maalesef

Ters tutarsan düşer sjsjsj. Nerden girdiğini bilmiyoruz olmaz öyle bir şey. Garantisi varsa, servis daha mantıklk
servise yolluycam ama ters tutup sallamayı da bi deniycem 😁

Aynısı karıncayla başıma gelmişti, daha sonra kayboldu. Ne olduğunu bilmiyorum.
benimkinin pek gideceği yok gibi sanırım 🙃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri