Ihtimal orani oyle bir dusukki anlatamam yani.birde koca monitorde ekranin oldugu yere denk getirmis helal olsunArkadaşlar dün hiçbir şey yokken bugün içine örümcek girmiş ve ölmüş hiçbir şekilde haraket etmiyor bunu çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? Alıntıyı görüntülemı ?
yok reis geniş halini atıyım hatta beyaz ekranda çok göze batıyorVay anasını hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Umarım bizi keklemiyordur konu sahibi![]()
garantisi hala devam ediyor kapağı açmam durumunda yüksek ihtimal garanti de bozulur sizce napmalıyımIhtimal orani oyle bir dusukki anlatamam yani.birde koca monitorde ekranin oldugu yere denk getirmis helal olsun.
Monitor sokulecek. En distaki ekrana da kadar acilacak orumcek cikartilcak ve monitor toplanacak. Isin biraz uzun.
teşekkürler hocam 27inc bir de kocaman ekranda o kadar göze batıyor ki hiç sormaolm çok kötü lan. Geçmiş olsun konu sahibine inş düzeltebilir. Başıma gelse kafayı yerdim.
Ne bileyim hocam ben de ilk defa böyle bir şeye denk gelince. Servisle görüşüp oraya bir şeyin girebilmesi fabrikasyon bir sorun diyeceksin. Yine de sorununu çözmezlerse monitörü kaldırıp salla belki en alttaki görünmeyen kısma düşer.yok reis geniş halini atıyım hatta beyaz ekranda çok göze batıyor Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garantisi hala devam ediyor kapağı açmam durumunda yüksek ihtimal garanti de bozulur sizce napmalıyım
teşekkürler hocam 27inc bir de kocaman ekranda o kadar göze batıyor ki hiç sorma
İçine nereden nasıl girdi benim aklımdaki soru o. Nasıl sığdı ki olum orayaArkadaşlar dün hiçbir şey yokken bugün içine örümcek girmiş ve ölmüş hiçbir şekilde haraket etmiyor bunu çıkarabilmek için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? Alıntıyı görüntülemı ?
mantıklı teşekkürler hocamNe bileyim hocam ben de ilk defa böyle bir şeye denk gelince. Servisle görüşüp oraya bir şeyin girebilmesi fabrikasyon bir sorun diyeceksin. Yine de sorununu çözmezlerse monitörü kaldırıp salla belki en alttaki görünmeyen kısma düşer.
cidden bi benim başıma gelir yaniAga örümcekleri monitörler çekiyor ya. Bende de bir tane zıplayan örümcek vardı sürekli orada takılıyordu kanki olduyduk.
Sonra bizim kedi onu löpletti heralde
İçine nereden nasıl girdi benim aklımdaki soru o. Nasıl sığdı ki olum orayadusununce imkansız olması lazim.
its not a bug its a feature![]()
malesef mümkünmüşvay be bu fiziksel olarak mümkün mu?
yapacak bir şey yok sanırım servise vericemservise yollasan elemanlar ne makaraya alır şimdi![]()
yaşasa belki çıkardı ama içinde ölmüş maalesefoyun oynarken yalnız hissettirmez ne güzel iki sağa sola da gidiyorsa iyidir
servise yolluycam ama ters tutup sallamayı da bi deniycemTers tutarsan düşer sjsjsj. Nerden girdiğini bilmiyoruz olmaz öyle bir şey. Garantisi varsa, servis daha mantıklk
benimkinin pek gideceği yok gibi sanırımAynısı karıncayla başıma gelmişti, daha sonra kayboldu. Ne olduğunu bilmiyorum.