Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Overall da daha iyi,single core da geri kalıyor,sadece oyun oynayacaksan daha kötü yani üretkenlikte daha iyi 9700x ten ve daha ucuz
Oyun testlerinde 9700x her zaman önde tekli ve çoklu çekirdekte de öyle. Youtubeden karşılaştırmalı testlere bak. Baktığı site yanlış sonuç veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9700x 105w olarak da çalışabiliyor
Evet bahsettiğim 65w moduydu zaten 105w modunda intelin hiç şansı yok.

amd fanboylugu yapmaya gerek yok
Evet gerek yok ama doğruları söylemeye gerek var.

70bine her oyunu 2k 4k oynatacak sistem koyuyorlar satışa, zeka küpü arkadaşlar kusur bulmak için 10takla atıyor, beyler biraz büyüyün ya.
Soket eskiymiş, anakart yakışmamış, işlemci performansını düşürmüşler falan ne kdar tutarsız yorumlar beyninizi kapatıp mı yazıyorsunuz bunları bunu alan adam en az 5 yıl kullanacak o zamana şimdiki soketler mi kalacak, performansı düşürülmüş işlemci diyen zeki, bu fiyat bandında ki 5070ti lı sistem var ise ve ondaki işlemciler bunu tokatlıyorsa amenna, ama yok, anakart yakışmamış diyen prof. rog mu taksınlar aga fp sistemde biostar beklerdim msi takmış adamlar piyasaya göre iyi gayet.

Oyun testlerinde 9700x her zaman önde tekli ve çoklu çekirdekte de öyle. Youtubeden karşılaştırmalı testlere bak. Baktığı site yanlış sonuç veriyor.

Evet bahsettiğim 65w moduydu zaten 105w modunda intelin hiç şansı yok.

Evet gerek yok ama doğruları söylemeye gerek var.
anlatma boş geç yazın da aynı konular döndü algıyamıyorlar, genel olarak aynı diyenler hep abidik gubidik youtube kanallarından fps videoları atıyor. gamersnexus, hardware unboxed gibi kanalların güncel benchmarklarını atmaktan kaçınıyorlar. bırakın alsınlar, hayal görmeye devam etsinler.

dostum oyun testleri single core performance zaten hangi siteye girsem intel daha iyi çıkıyor,sen hangi videoyu baz alıyorsun,2.si dediğin kronik sorunlarin hepsi anakartlarin bios güncellemesi ile gitti 8 aydır kullaniyorum bir kere sorun yaşamadım bana mısın demiyor canavar gibi işlemci ama şuan bakmak gerekirse ben ozaman 7.500 e almıştım ryzen 7 7700 10.000 tl ydi ve i514600kf r7700 u delip geçiyordu ama suan fiyati 10500 e çıkmış çokta fiyat avantajı kalmamis...

68 binlik fiyat için güzel bence, alınır. Zaten her şey ateş pahası.

dostum oyun testleri single core performance zaten hangi siteye girsem intel daha iyi çıkıyor,sen hangi videoyu baz alıyorsun,2.si dediğin kronik sorunlarin hepsi anakartlarin bios güncellemesi ile gitti 8 aydır kullaniyorum bir kere sorun yaşamadım bana mısın demiyor canavar gibi işlemci ama şuan bakmak gerekirse ben ozaman 7.500 e almıştım ryzen 7 7700 10.000 tl ydi ve i514600kf r7700 u delip geçiyordu ama suan fiyati 10500 e çıkmış çokta fiyat avantajı kalmamis...
Dostum sen hangi sitelere bakıyorsun versus falan mı? Youtubeye 14600kf vs 9700x game yazıp fpslere bakmak çok zor olmamalı değil mi?

güncel driver, güncel bios, güncel benchmark, güvenilir platform
12 oyun ortalaması 9600x'ten kötü 9700x'ten daha iyi olması tuhaf olur :kekw: 7700'ü de delip geçtiğini sanmıyorum, 7600x ile benzer performans sergiliyor.

güncel driver, güncel bios, güncel benchmark, güvenilir platform
12 oyun ortalaması 9600x'ten kötü 9700x'ten daha iyi olması tuhaf olur :kekw: 7700'ü de delip geçtiğini sanmıyorum, 7600x ile benzer performans sergiliyor.
Zahmet edip cevap vermişsin arkadaşa. Kendisi araştırıp doğru bilgiyi bile edinemiyor bilgi çağındayız şaka gibi gerçekten.

Kardeşim soket ölü ve işlemci kronik problemli.
Ölü soket olmasının bir önemi yok zaten gelecekte am5 te ölü olacak çok bir şey kalmadı bir abim kullanıyor 14600kf'yi sorun yaşamadı yıllardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri