Chitragupta
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
1 aylık güncel video. İzle bakalım ne doğru ne yanlış gör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cahil adama ne anlatsan boş. Duvara anlat daha iyi. 9600x i geçemeyen işlemci 9700x den daha iyi diyorlar xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Passmark benchmark ve geekbench testlerine göre oyun harici saf tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansında 9700x daha önde.
dostum oyun testleri single core performance zaten hangi siteye girsem intel daha iyi çıkıyor,sen hangi videoyu baz alıyorsun,2.si dediğin kronik sorunlarin hepsi anakartlarin bios güncellemesi ile gitti 8 aydır kullaniyorum bir kere sorun yaşamadım bana mısın demiyor canavar gibi işlemci ama şuan bakmak gerekirse ben ozaman 7.500 e almıştım ryzen 7 7700 10.000 tl ydi ve i514600kf r7700 u delip geçiyordu ama suan fiyati 10500 e çıkmış çokta fiyat avantajı kalmamis...
Tartışmanızı şu şekil takip ediyordum. Ama sanırım konuşma bitti. Biraz da ben eklemek istedim.
@MikeWill adlı arkadaşın anlayamadığı konu şu sanırım. 9700x işlemcisinin daha iyi olduğunu düşünüyor. Haklı olduğu noktalar olabilir. Ama şunu dese "Kardeşlerim bu intel şu bu sebeplerle kötü, sistemdeki anakart kötü, soketi ölü. Özelleştirme yapsanız bir ton para daha. O yüzden o kadar değmez. Burada 9700x - 5070 ti sistem var 70k'ya. Ona vereceğiniz parayı buna verin. Daha iyi performans aynı zamanda ölü soket değil." gibi anlatsa buradaki bir çok kişi evet arkadaş daha haklı. Bunu alacağıma 9700x li sistemi alırım der ve konu kapanır. Ancak şöyle bir durum var. 70k'ya 9700x - 5070 ti lı bir sistem var mı yok. 80k'ya yok. 90k'ya yok. 98,5k'ya var. Ee diğer insanlar da haklı olarak diyor ki "Sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun İbrahim." Yani sistemlerde aynı fiyat bandında değil ki bu işlemciler onu alma bunu al diyebiliyorsun. Özelleştirme öncesi 30k, özelleştirme sonrası 20k fazla vermeye değiyor mu +10 15 fps fazlalığı için diye kendisini düşünmeye davet ediyor, iyi akşamlar diliyorum.
98k'lık sistem ( https://www.gaming.gen.tr/urun/8384...i-nvidia-geforce-now-ultimate-1-aylik-hediye/ )