Mixeri neden satıyım ki hocam ise yaramaz birsey miŞunu alıp mixeri 1300den falan satarsan aynı fiyata pd200x almış oluyorsun o yüzden senin dediğin alınmaz herhalde. ben 1300e koydum 2 günde satıldı. https://www.sescibaba.com/amc2-neo-...isel-ses-yapim-studyosu-mikser/mikrofon-siyah
Bütçen yetmez diye öyle dedim bir de bana söyleyen kişi de satmayı önerdi benim profile gir benim mikrofon önerisi konumdan bak onun yazdıklarınaMixeri neden satıyım ki hocam ise yaramaz birsey mi
memnunmusun nasıl ürün.O parayı hakedermi.Bütçen yetmez diye öyle dedim bir de bana söyleyen kişi de satmayı önerdi benim profile gir benim mikrofon önerisi konumdan bak onun yazdıklarına
Sesi sadece yüzün dönük olduğu yönden aldığı için sevmedim, sağa sola falan koyamıyorsun tam ağzının önünde olması lazım o yönünü sevmedim, o parayı hak eder mi bilmiyorum mikrofonlardan çok anlamıyorummemnunmusun nasıl ürün.O parayı hakedermi.
Bende de farklı bir mik vardı en sevmediğim özelliği oydu oyun oynarken falan illa tam ortasına konuşmak lazımdı.sıkıntı ozaman bu modelSesi sadece yüzün dönük olduğu yönden aldığı için sevmedim, sağa sola falan koyamıyorsun tam ağzının önünde olması lazım o yönünü sevmedim, o parayı hak eder mi bilmiyorum mikrofonlardan çok anlamıyorum
önerin varmı keşke bunu alsaydım dediğinpd200x kullanıyorum.
Tavsiye etmiyorum
yok hocam o kadar bilgili değilim bana mikrofonu aldıran adama sorman lazım onun dışında kimse bu konuda uzman değil gibi hiçbir forumda.önerin varmı keşke bunu alsaydım dediğin