hacım hdi sigortadan yaptıracağım o iş zor yani öyle bir şey olmaz ben sadece mantıklı mı diyorumTeknosa garantisi yaptırmıştım. Telefonun ekranı kırılınca garantiden gönderdim. Bu telefon tamir edilmez deyip telefon ücretinin yarısını vermişlerdi. Enflasyonla beraber düşününce çok az miktar elime geçmişti. Hiç yoktan iyidir deyip almıştım.
Senin verdiğin ücret baya fazla telefon fiyatı da yüksek olduğu için çamura yatıp parayı vermemek için ellerinden geleni yapabilirler.
Ben şahsen hiç güvenmiyorum verdikleri garantiye bir daha da yaptırmam ama senin için rahat olacaksa garanti teminatlarını iyice okuyup yaptırabilirsin. Sakın onlara neler içeriyor diye sorma kendin teminatları iyice oku. Yoksa sana bir sürü laf salatası yapıp satmak için her şeyi söylerler ama iş yaptırmaya gelince anlamamazlıktan gelirler.
Hocam mantıklı değil. Genişletilmiş full araç kaskoları bile 10 20 bin lira arasında öyle düşün.hacım hdi sigortadan yaptıracağım o iş zor yani öyle bir şey olmaz ben sadece mantıklı mı diyorum
Hocam sigortacıyım d:Hocam mantıklı değil. Genişletilmiş full araç kaskoları bile 10 20 bin lira arasında öyle düşün.
Hani kılıfsız kullanıyorum sık sık telefon kırıyorum elimde kalıyor diyorsan bir şey diyemem ama 8 bin yüksek geldi.
Duruyorlar hdi ile konuştumBen telefonuma yaptırmadım pahalı olmadığı için falat sizin dediğiniz cihaz pahlı olduğu için gerçekten arakalarında duracaklarsa ben olsam şahsen verirdim.neticede 80 binlirak telefon için 8 bin tl hiçbirşey ama dediğim gibi arkalarında dururlarmı.
Neden öylw dedinNazar boncuklu duvar kağıdı koysan daha çok iş yapar