Max 3300TL ve 500TL Mouse Pad Önerisi

Cleo

80+
Reaksiyon skoru
5
Claw ve Fingertip arası tutuyorum, genellikle claw kullanıyorum. pilli olmasın, genellikle hikayeli veya multiplayer oyunlar oynuyorum (fps hariç). mouse pad için de en fazla 500tl'lik 90x40 ya da 80x30 bir mouse pad arıyorum. desenli olması zorunlu değil

Claw ve Fingertip arası tutuyorum, genellikle claw kullanıyorum. pilli olmasın, genellikle hikayeli veya multiplayer oyunlar oynuyorum (fps hariç). mouse pad için de en fazla 500tl'lik 90x40 ya da 80x30 bir mouse pad arıyorum. desenli olması zorunlu değil
3k ya mouse al kalanla mousepad al klassegeardan

Biraz fazla büyük değil mi rawm?

Scyrox alabilirsin. Ama Scyrox skatez istiyor, yani 3300 buluyor. Dot veya donut skatez öneririm.

Mouse pad:

Mouse pad olarak kare de olur diyorsan JD, Rampage veya Pusat M alınabilir.

Wraith 90x40 mouse padini kullanmadım. Ama bence daha iyidir. Elimde sadece Spirit of Aim speed yüzeyi var. Tek sevmediğim yanı üstüne baskı olursa çökme ve bükersen falan çok rahat kıvrılıyor. Alt malzemesi kauçuk değil, ama büyük ihtimalle ondan dolayı yüzeyi daha iyi hissettiriyor. Yine de daha güçlü bir taban beklerdim.

3k ya ne alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde sizce klassegear mı daha iyi yoksa wraithin maze mouse padi mi?
3k ya es21 pro veya scyrox v6 alabilirsin. Büyük mousepadlerde klassegear prolar çok iyi bende 120x60 büyüklüğünde birtane var yağ gibi

Scyrox alabilirsin. Ama Scyrox skatez istiyor, yani 3300 buluyor. Dot veya donut skatez öneririm.

Mouse pad:

Mouse pad olarak kare de olur diyorsan JD veya Pusat M alınabilir.

Wraith 90x40 mouse padini kullanmadım. Ama bence daha iyidir. Elimde sadece Spirit of Aim speed yüzeyi var. Tek sevmediğim yanı üstüne baskı olursa çökme ve bükersen falan çok rahat kıvrılıyor. Alt malzemesi kauçuk değil, ama büyük ihtimalle ondan dolayı yüzeyi daha iyi hissettiriyor. Yine de daha güçlü bir taban beklerdim.
scyrox v6 stok skateslerini kimse beğenmiyor ama bence yeterli. adam ileri düzey fps oyunu oynamıyor. bende mousepad olarak spirit of aim var scyrox v6 stok skates ile 2-3 tur atıyor çevirince

Mouse pad:

Mouse pad olarak kare de olur diyorsan JD, Rampage veya Pusat M alınabilir.

neden skatez istiyor, olmazsa ne değişiyor ki?
3k ya es21 pro veya scyrox v6 alabilirsin. Büyük mousepadlerde klassegear prolar çok iyi bende 120x60 büyüklüğünde birtane var yağ gibi

scyrox v6 stok skateslerini kimse beğenmiyor ama bence yeterli. adam ileri düzey fps oyunu oynamıyor. bende mousepad olarak spirit of aim var scyrox v6 stok skates ile 2-3 tur atıyor çevirince
o zaman yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi klassegear alıcam gibi. peki klassegear su geçiriyor mu?

Scyrox V6 veya O Model Mat bakabilirsiniz. Scyrox biraz daha küçük bir model ama MCU olarak O Model Mat daha iyi.
ya şuan kullandığım mouse aşırı küçük o yüzden büyük mouse alırsam elim rahatsızlık çeker mi bilmiyorum, baktığım bir atk f1 v2 vardı. rawm er21 pronun bataryası kaç mah acaba?

peki klassegear su geçiriyor mu?
Su geçirmez.

rawm er21 pronun bataryası kaç mah acaba?
300 mAh.

ya şuan kullandığım mouse aşırı küçük o yüzden büyük mouse alırsam elim rahatsızlık çeker mi bilmiyorum,
ER21 Pro ergo tasarımlı olduğu için çok çekmezsiniz diye düşünüyorum. Ama tabii eliniz küçükse rahatsız edebilir.

Scyrox v8 küçük, v6 ise ortası bombeli. Ayrıca benzer özelliklerdeki fareler 49, 56 gram iken Scyrox 39 gram yani hafif. Tutuşunuza hangisi uygunsa alabilirsiniz.

Kıyaslamanız için şöyle bırakayım. Mouse pad de şu, baskısı yapıştırma mouse padler gibi değil o yüzden bir tık canlı değil. Yüzey kumlu hissettiriyor. Ben de Black Edition vardı, gerçi onu 2-3 kere sildim ve 1-2 kere de yıkadım. Onun yüzeyi böyle kumlu hissettirmiyor.

1767072423375.webp

1767072439128.webp

Geri