Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

Ekler

• 1767112957635.webp
    1767112957635.webp
    67.3 KB · Hit: 13
KONUYU Bİ OKUSAYDINDA YAZSAYDIN ADAM ALIRKEN YOKMUŞ
Ya arkadaş boş niye yapıyorsun o yazı orada kaç gündür var ben de geçen girdim vardı kampanya zamanı ile beraber koyuyorlar, kendi görmemiştir kayan yazı olduğu için yada mobilden girmiştir dikkat etmemiştir.

Bana mouse lazım hocam gelmezsse yıl başında ekteki fare ile takılacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a9 plus, w60 çok dandik malmış gibi hissediyorum ama aldım yinede.
R1 Pro Max aldım 3-5 aydır kullanıyorum bi problem bile yaşamadım rahat ol.

Ya arkadaş boş niye yapıyorsun o yazı orada kaç gündür var ben de geçen girdim vardı kampanya zamanı ile beraber koyuyorlar, kendi görmemiştir kayan yazı olduğu için yada mobilden girmiştir dikkat etmemiştir.
dikkat ettim dostum kırmızıyla kocaman kayan yazıyı tabii ki okudum salı sabahı hiçbirşey yazmıyordu öğleden sonra 2 gün gecikmeli yazdı bugün 15.00 veya 16.00 da da 3 - 5 gün yazdılar mobilden girmedim windowstan girdim

çok kaliteli mouse bence. Parasını kesinlikle hakediyor. Bende turuncusu var.
a9 plusta 1 2 yıl götürür mü

dikkat ettim dostum kırmızıyla kocaman kayan yazıyı tabii ki okudum salı sabahı hiçbirşey yazmıyordu öğleden sonra 2 gün gecikmeli yazdı bugün 15.00 veya 16.00 da da 3 - 5 gün yazdılar mobilden girmedim windowstan girdim

a9 plusta 1 2 yıl götürür mü
ya sen rahat ol. Oyuna sinirlenip mouse'na kötü davranmazsan hiç bir şey olmaz. 2-3 sene götürür bence.

Mouse'u kaç kere yere düşürdüm hiç bir şey olmadı.
(Kalbim sızlamadı değil.)

ya sen rahat ol. Oyuna sinirlenip mouse'na kötü davranmazsan hiç bir şey olmaz. 2-3 sene götürür bence.

Mouse'u kaç kere yere düşürdüm hiç bir şey olmadı.
(Kalbim sızlamadı değil.)
Öyle şeyler yapmıyorum sıkıntı yok:D

İletişim numaraları belirtilmemiş veya ben bulamadım, canlı desteğe yazdım ama 18.00'a kadar diyorlar. şu anda da aktif değiller.
numarası yok maıl atıcaksın dıye bılıyorum

Geri