LG 2026 Yılında Çıkaracağı Monitörleri Tanıttı!

5K yı görünce bune lo dedim 1440P yi katlamışlar
Ekmek banmaya giderim mağazalara gelirse Bi gariban 2k monitörüm vardı o da çizgi attı ekrana garantiye yolladım monitörden olduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k benim kendi gözümle gördüğümden iyi görüntü veriyordur bence
6k da çıkıyor.

HKC nin yeni rgb mini led arka aydınlatmalı monitörünü merak ediyorum. Renk gamutunda rekor kıracaklar.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Şu IPS veledinden kurtarın bizi artık cogaltin şu oledleri kör oldum yeter ışığa karşı duyarlılığım artık inanılmaz seviyelerde

bizim 2060 bunla ne iyi gider ya
Ben 3070le akıcam felaket sarar 6k Bi tanede yan monitör alırım aynısından of of 😎

6k da çıkıyor.

HKC nin yeni rgb mini led arka aydınlatmalı monitörünü merak ediyorum. Renk gamutunda rekor kıracaklar.
Tayfun hocam 2k Fast ıps ile 2k oled bir monitör arasında fiyata değen fark var değil mi hazır monitörde gitmişken oled mi alsam diyorum

Ben 3070le akıcam felaket sarar 6k Bi tanede yan monitör alırım aynısından of of 😎

Tayfun hocam 2k Fast ıps ile 2k oled bir monitör arasında fiyata değen fark var değil mi hazır monitörde gitmişken oled mi alsam diyorum
3070e bunlar anca dc ekranı olur ya daha iyileri lazım

sRGB, DCI-P3, Adobe RGB'nin %100'ünü ve hatta Rec.2020'nin %98'inden fazlasını destekleyecekmiş. Vadedilen değerler inanılmaz iyi. 6k yı kaldıracak tek gpu 5090 olduğundan bu daha çok ilgimi çekti. Tabii bu değerleri de merak ediyorum renklere nasıl bir etkisi olacak. Doygunluk tan ekrana bakamayabiliriz.
5472.webp

• İnanılmaz
3070e bunlar anca dc ekranı olur ya daha iyileri lazım
Elimizde bunlar var nabalım yapsınlar alalım şaka maka bunları hangi kart kaldıracak abi 5090 yeter herhalde 6k 320 hz monitöre😃

sRGB, DCI-P3, Adobe RGB'nin %100'ünü ve hatta Rec.2020'nin %98'inden fazlasını destekleyecekmiş. Vadedilen değerler inanılmaz iyi. 6k yı kaldıracak tek gpu 5090 olduğundan bu daha çok ilgimi çekti. Tabii bu değerleri de merak ediyorum renklere nasıl bir etkisi olacak. Doygunluk tan ekrana bakamayabiliriz.
Alıntıyı görüntüle
Türkçe meali nedir tayfun hocam

• Beğen
Tr ye gelir mi hkc?
HKC monitörler tr de satılmıyor ancak koorui yani hkc nin alt markası tr ye giriş yaptı. Koorui içinde benzer bir model gelirse bir ihtimal, şu anlık geleceğini sanmıyorum. Koorui nin mini led monitörleri bile tr de satılmıyor.

• Üzgün
Ultrawide oledlere talibim hocam. Dual bu aralar bana çok bantıklı geliyor. Ve artık sonunda ultrawide larda 4k standardına geçmiş ne güzel

Gelmesede olur gibi ya kim alıcak bunları 😃
Gelmeli ki rekabet artsın.
Miniled olduğu için astronomik rakamlar olmaz.
Astronomiden kastım 50k altı.
Samsung'un bir monitörü vardı 80k falandı.

Geri