2000 tl gamepad önerisi

Şimdi birkaç videoya baktım nova 2 malzeme kalitesi çok dandirik gibi geldi nova pro daha kaliteli gibi ama tasarımı xbox kolu gibi hoşuma gidermiki acaba.
Hocam 10 yıl kadar ps kolu kullandıktan sonra bu yıl xbox koluna geçtim alışmam 30dk sürmedi hem bana daha ergonomik geldi. Keşke daha önce xbox dizilimine geçseydim dedim.

Hocam 10 yıl kadar ps kolu kullandıktan sonra bu yıl xbox koluna geçtim alışmam 30dk sürmedi hem bana daha ergonomik geldi. Keşke daha önce xbox dizilimine geçseydim dedim.
Hocam gerçekten hiç sevmiyorum ya ve kardeşimde zaten hiç istemiyor xbox dizilimli.

fantech revolver olması gerek ps diziliminde ama şuan satan var mı türkiyede emin değilim ona bakabilirsiniz. bir de 2000 civarına gamesir önerenler de çok gamesir nova lite gibi ama o da xbox düzeninde belki gamesirin ps düzeni olan da vardır ona bakabilirsiniz

fantech revolver olması gerek ps diziliminde ama şuan satan var mı türkiyede emin değilim ona bakabilirsiniz. bir de 2000 civarına gamesir önerenler de çok gamesir nova lite gibi ama o da xbox düzeninde belki gamesirin ps düzeni olan da vardır ona bakabilirsiniz
Evet var fantexh recoler fiyatıda uygun 1649 tl iyi midir? o yoksa bunumu alsam.

Simetrik gamepad’ler piyasada çok fazla olmadığı için, sundukları özelliklere göre pahalı satılıyor. Bu yüzden size önerim, asimetrik gamepad’lere alışmanız olur; en fazla 1–2 gününüzü alır.

Eğer beni dinleyip asimetrik almayı düşünürseniz GuliKit KK3 Pro, ATK Battle Axe Pro veya BEITONG Kunpeng 20 tercih edilebilir. “İlla simetrik alacağım” derseniz Fantech Nova Pro V2 veya Fantech Nova II seçenekleri var. Ancak ben simetrik gamepad’leri pek önermiyorum; fiyatlarına kıyasla sundukları özellikler zayıf. Baştaki asimetrik modeller çok daha iyi.

Evet var fantexh recoler fiyatıda uygun 1649 tl iyi midir? o yoksa bunumu alsam.

ben kullanmadım ama bildiğimden söyledim. diavelinin önerilerine de bakabilirsiniz incelemelere falan

Geri