Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,277
İyi marka al al dfsdfsdf ps dizilimli bulmak zor zatenYa yok o anlamda değil yalafın gelişi yani
İyi marka al al dfsdfsdf ps dizilimli bulmak zor zatenYa yok o anlamda değil yalafın gelişi yani
bir şey olmaz ya al gitsin.Aynen ya 3 model gördüm onlarda wraithde ne kadar mağazaya karşı ön yargım olsada başka alternatif yok maalesef.
Hocam 10 yıl kadar ps kolu kullandıktan sonra bu yıl xbox koluna geçtim alışmam 30dk sürmedi hem bana daha ergonomik geldi. Keşke daha önce xbox dizilimine geçseydim dedim.Şimdi birkaç videoya baktım nova 2 malzeme kalitesi çok dandirik gibi geldi nova pro daha kaliteli gibi ama tasarımı xbox kolu gibi hoşuma gidermiki acaba.
Hocam gerçekten hiç sevmiyorum ya ve kardeşimde zaten hiç istemiyor xbox dizilimli.Hocam 10 yıl kadar ps kolu kullandıktan sonra bu yıl xbox koluna geçtim alışmam 30dk sürmedi hem bana daha ergonomik geldi. Keşke daha önce xbox dizilimine geçseydim dedim.
Evet var fantexh recoler fiyatıda uygun 1649 tl iyi midir? o yoksa bunumu alsam.fantech revolver olması gerek ps diziliminde ama şuan satan var mı türkiyede emin değilim ona bakabilirsiniz. bir de 2000 civarına gamesir önerenler de çok gamesir nova lite gibi ama o da xbox düzeninde belki gamesirin ps düzeni olan da vardır ona bakabilirsiniz
ben kullanmadım ama bildiğimden söyledim. diavelinin önerilerine de bakabilirsiniz incelemelere falanEvet var fantexh recoler fiyatıda uygun 1649 tl iyi midir? o yoksa bunumu alsam.
![]()
Fantech Nova II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com