Çözüldü✓ 1500-2000 TL Kulaklık Önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Genelde oyun oynamak için kullanacağım, hem hikayeli hem fps oyunları, olacak. Önereceğiniz model kumaş pad olursa daha iyi olur, usb girişli olmasını istiyorum. Bu bütçelerde kablolu/kablosuz fark etmez bir öneriniz var mıdır?

Şu an kullanıyorum. Fiyatını yine yükseltmişler. Daha dün birine öneriyordum ₺2049 satıyorlardı. Havit şu ürünlerin stoklarını daha sık getirse keşke.

Bu kumaş ama belirteyim üst kısmını da kumaşa benzer bir şey yapmışlar. Diğer Havit (H2002P ve H2002U PRO denedim) kulaklıklara göre bir tık kafaya orası baskı yapıyor. Çünkü içeri doğru çöken bir sünger değil, ben en son ayarda kullanıyorum. H2002U PRO'daki gibi gözlük silme bezi tadında kumaş olsa daha iyi olurmuş.

Şans veririm diyorsan Rampage Blitz'i veya Fevell XS1 var. Ben hem bu hem Fuxi omurgasını sağlam bulamadım. Kendim şahsen almazdım.

Veya Fuxi H7 alınabilir. Ama mikrofon kullancaksan Fuxi serisinde hiç olumlu yorum görmedim.

Keza H2002BG kullanıyorum, ama mikrofonunu test etmedim. Onun da alıcısı Fuxi gibi bir performans veriyorsa mikrofon sorunları yaşatabilir.

Bunlar dışında bu fiyat aralığına kumaş kulaklık bilmiyorum. Razer Blackshar V2 X ₺1500-1600 civarı olsa onu da atacaktım. Ama bence ₺1900 jak olarak alınmaz. O kulaklığın iç kısmı kumaşımsı serin bir şey. Kulağı da tam sardığından biraz daha iyi oluyor.

Dün Havit indiriminde arkası açık krem renk kulaklık da indirimdeydi. Mesela terletmemesi açısından o da alınabilirdi, ama konfor konusunda bir şey diyemem.

Son düzenleme:
Şu an kullanıyorum. Fiyatını yine yükseltmişler. Daha dün birine öneriyordum ₺2049 satıyorlardı. Havit şu ürünlerin stoklarını daha sık getirse keşke.
.
Hocam bu attığınız ürün kulaklık değil, kasa. Diğer önerileriniz için de teşekkür ederim değerlendireceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçemi aşıyor maalesef en fazla 2 verebilirim.

Hocam bu attığınız ürün kulaklık değil, kasa. Diğer önerileriniz için de teşekkür ederim değerlendireceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçemi aşıyor maalesef en fazla 2 verebilirim.
Başka konulara öneri attığımdan karışmış kusura bakmayın. Üstteki yorumu düzenledim. Bu mesaja da bağlantıyı bırakayım.

Başka konulara öneri attığımdan karışmış kusura bakmayın. Üstteki yorumu düzenledim. Bu mesaja da bağlantıyı bırakayım.
İkinize de teşekkür ederim, değerlendireceğim.

Geri