- Reaksiyon skoru
- 358
Ultra 5 245kf sarı sitedeki satışlarda yaprak kımıldamıyor gibi bir hali var![]()
245KF'yi bırak RTX 5090'ların satışlarında da yaprak kımıldamıyor hocam
Ultra 5 245kf sarı sitedeki satışlarda yaprak kımıldamıyor gibi bir hali var![]()
bitmedi yine ekran kartına stok geldikral sistem bitti indirim bitti yap iyi yediler
H810 çok ağır gider bence bende de var geçen ki vatan kampanyasından asus prim b860 plus aldım 6.5k ya bu anakartıda 3k ya filan ilana koyucam sıfır daha ama pek satılacağını tahmin etmiyorum duruma göre bakıcam artık . Şahsen bende 1851 sokete para vermem ama geçenlerde bundle paket vardı 225f 16gb ram ve h810m-b anakart ile 15k ya aldım ondan anakart yükseltip kullanayım diyorum .5090 için alıyorum ben sırf bana lazım yoksa doktorayı bitiremem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 slot ram olsa daha iyi benim için ama. 96GB ram falan takcam da acaba direkt h810 alıp satıp başka anakart mı alsam nası gitsem bilmiyorum
VİDEOYUN CANLI YAYINI İZLİYORUM ORADA YİYİORLAR ŞUANDAbitmedi yine ekran kartına stok geldi
Bende 34'e zotac ssf almıştım 9070xt zaten 30k dı o dönem onu ucuz almanın pek bir mantığı yoktu bana göre iyikide almışımben 34 den sff gigabyte aldım vatandan %20 zamanı
5070ti
vallahi alınmaz yazıyortlardı bu forumda saatlerce stok durdu bir tek ben almışım
o yüzden ihtiyaç varsa inno minno demeden en ucuzu neyse 5 serisi alırım
kimseyi dinlemem
markaya takılmayın ihtiyaç varsa alın
En kötü 129.999tl den gelecekYarım saat sonra 5090'ların fiyatları düşecek ama kaça
Alıntıyı görüntüle
![]()
Thunder Max | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5090 32 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MSI GeForce RTX 5090 32G SUPRIM SOC 32GB GDDR7 512 Bit DLSS 4 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
nakit olması kötü ya yoksa fiyat iyi taksit olsa keşkeEn kötü 129.999tl den gelecek
al işte tabi biterVİDEOYUN CANLI YAYINI İZLİYORUM ORADA YİYİORLAR ŞUANDA
Bu daha mantıklı geldi banaEn kötü 129.999tl den gelecek
2 bankaya 3 taksit var hiç yoktan iyidirnakit olması kötü ya yoksa fiyat iyi taksit olsa keşke
evet garantiye de olsa alırdım büyük ihtimalle bi türlü getirmiyorlar2 bankaya 3 taksit var hiç yoktan iyidir
amaç sadece 5090 ise suprim tabii ki mantıklı değer farkaBu daha mantıklı geldi banabilmiyorum 15 indirim mi suprim mi? 5090 alıyorsam suprim alırım herhalde bu fiyata