İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

ben de onu bekliyom da 95 çok değil mi
ucuz 17 pro max 120k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de onu bekliyom da 95 çok değil mi
ben 110k olmasını bekliyordum samsung hamle yaptı 1300 dolarda tutmaya karar verdi çıkış fiyatını normalde 1400 dolardan çıkış yapacaktı 1-2 yılda değiştirecek insan almasın ama 6 yıl kullanıcam ben

Eğer sosyal medyada aktifsen ve akşam şarja takayım sabah çıkarıp gün sonuna kadar öylesine stabil bir yazılımda takılayım biraz da prestij olsun, sattığımda değer kaybetmesin diyorsan 17. Daha karmaşık kullanırım ben diyorsan örneğin yapay zeka s25 ultra alabilirsin.

Eğer sosyal medyada aktifsen ve akşam şarja takayım sabah çıkarıp gün sonuna kadar öylesine stabil bir yazılımda takılayım biraz da prestij olsun, sattığımda değer kaybetmesin diyorsan 17. Daha karmaşık kullanırım ben diyorsan örneğin yapay zeka s25 ultra alabilirsin.
samsung şu an ios 26dan daha stabil bence

birisi 800 dolar diğeri 1300 dolar
bu milletin samsunga sabah akşam dua etmesi lazım, adamlar özel fiyatlandırma yapan tek telefon şirketi neredeyse
Hocam vallahi kimseye anlatamıyorsun şu olayı yurtdışında şu duruma rağmen apple satıldığını görseler bize arkalarıyla gülerler hala 32kya iphone 13 alan bir kitle var

samsung şu an ios 26dan daha stabil bence
Daha önce samsung s serisi kullanmadım a serisi kullanmıştım. Stabil yönüne çok yorum yapamayacağım o yüzden ama iki telefonunda üzeceğini düşünmüyorum

Daha önce samsung s serisi kullanmadım a serisi kullanmıştım. Stabil yönüne çok yorum yapamayacağım o yüzden ama iki telefonunda üzeceğini düşünmüyorum
a serisini hangi one ui ile kullanmıştınız s ile a serisinin alakası yok bir de yeniler yine eski s serilerine yaklaşmıştır biraz

İphone 17 78k S25 ultra 82k
256gb olarak bakıyorum bütçemde bu 2 telefon arasında daha üstü zor
İçimde bi iphone merakı var hiç kullanmadım ama androidden sonra zor diyolar
kamera kalitesi olarak benzerler videolarını izledim ama iphone her türlü iphone gibi geliyo
sizce ne yapmalı veya başka öneriniz var mı
iPhone 17 daha mantıklı bence, bütçe düşük olsa neyse de bu paraları verip Samsung almak mantıklı gelmiyor.

ucuz 17 pro max 120k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 110k olmasını bekliyordum samsung hamle yaptı 1300 dolarda tutmaya karar verdi çıkış fiyatını normalde 1400 dolardan çıkış yapacaktı 1-2 yılda değiştirecek insan almasın ama 6 yıl kullanıcam ben
o iphone saçmalığı onunla karşılaştıramazsın. 100k olcaksa almam açıkcası değmez.

kamera kalitesi olarak benzerler videolarını izledim ama iphone her türlü iphone gibi geliyo
Dostum sen ztn kafayi iphone ile bozmussun. Populer kultur mevzusundan dolayi s25 ultra tabii ki de daha iyi bir cihaz ama sen alsan da seni tatmin etmez keske dersin. Bosver sen iphone al

Hocam eskiden android cihazlar ile ios cihazlar arasında çok fark vardı şuan ne istediğin önemli büyük ekran batarya işletim sistemi gayet iyi küçük ekran taşıması kolay ekranı iyi oled 120hz stabil arayüz şu bir gerçek iki cihaz da sizi üzmeyecektir sadece film dizi maç falan izliyorsanız ben nöbet tutuyorum ekran büyüklüğü benim için önemli mesela bu unsurları göz önünde bulundurman gerekli ayrıca iphone çılgınlığı var ve cihaz değer kaybetmiyor

iphone eko sistemi olmazsa olmaz yapamam kız tavlicam ben diyosan iphone
öbür türlü samsung

Dostum sen ztn kafayi iphone ile bozmussun. Populer kultur mevzusundan dolayi s25 ultra tabii ki de daha iyi bir cihaz ama sen alsan da seni tatmin etmez keske dersin. Bosver sen iphone al
Hocam zaten ülkedeki iphoneların %90'ı ip11 veya 13 s25 ultrası var iken kimse dışarıdan bakıp benim iphoneum var daha iyi diyemez eğer çevreyi önemsiyorsa

Geri