Rtx 5080 hangi marka ?

zazaserce

80+
Reaksiyon skoru
3
rtx 4080 ekran kartım var 5080 alayım diyorum 4k monitör alıcam fg kullanırım hikayeli oyunlarda diye düşünüyorum sizin yorumunuz nedir ?
Ekran kartı fiyatları ram yüzünden patlicak diyorlar bu gün vatan bilgisayar itopya gezddim 2x 3x diyorlar o yüzden bi tane 5080 alim diyorum

Sizce hangi marka almalıyım ?
-Gigabyt 5080
-Asus 5080
- Yeni çıkan mSI INSPIRE

en uygun ve ya beğendiğin modeli al

rtx 4080 ekran kartım var 5080 alayım diyorum 4k monitör alıcam fg kullanırım hikayeli oyunlarda diye düşünüyorum sizin yorumunuz nedir ?
Ekran kartı fiyatları ram yüzünden patlicak diyorlar bu gün vatan bilgisayar itopya gezddim 2x 3x diyorlar o yüzden bi tane 5080 alim diyorum

Sizce hangi marka almalıyım ?
-Gigabyt 5080
-Asus 5080
- Yeni çıkan mSI INSPIRE
bence 4080 4k ıcın hala yeterlı ama satıp ustunu tamamlayabılırsn ve butcen ne kadar

bence 4080 4k ıcın hala yeterlı ama satıp ustunu tamamlayabılırsn ve butcen ne kadar
bütçe olarak ortalama 70 75 bant belirledim yani 2. el 3 4 aylık garantili kartlarda alabilirim sadece soğutma ve fps olarak da en iyisi hangisiyse onu almayı düşünüyorum, 2. el piyasasıda önemli benim için yoksa farklı marka da alırım ama 2. elde talep görmüyor

asus tuf mu alayım yoksa bunu mu
hayatımda hıc tuf model bır kart kullanmadım ama gamıng trıo model kart kullandıgım ıcın bunu onerdım bu modelde tuf gıbı msın en ust serılerınden bırısı sogutma acısından uzmez

Gigabyte modellerde termal macun akması görülüyor. ASUS tavsiyemdir.

6 yıllık 9900k ve 4080s ile 4k çözünürlükte dlss ya da dlss olmadanda ultrada halen daha hikayeli oyunlar ve Pubg de 120 fps üstü rahat görebiliyorum 5080e geçme sebebi 4k da valorant 240 hz vs görmeye çalışmak olması lazım yoksa mantıklı gelmiyor

Gigabyte modellerde termal macun akması görülüyor. ASUS tavsiyemdir.
akan şey termal macun degil termal jel ilk serilere fazla sürüldüğü için zararı yok

Geri