aliosmank403
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 12'nin pili 1 günü kurtarmaz. 2815 mah pili var
Günü kurtarması mühim değil bana dediğim gibi kamerası önemli oyun oynayan biride değilim tabi ekran akıcı olsa daha iyi olur prolarda 120hz geliyormuş ama illa oda şart değil sadece 1-2 sene içinde yine değişmek zorunda kalmak istemiyorum çünkü 11 bile eski sayılır artık.
fazla değişişen bir şey olmaz ip 11 ne 1 gün çıkarmıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdiden hayırlısı olsun diyorum
13 pro 40 eder mi? bir şey diyemiyorum maalesef
Evet evet işte üstte cevap verdiğim gibi amacım zaten 1 günü illa çıkarsın değil fakat almışken tekrar tekrar değişmek istemiyorum en azından 1-2 sene içinde.
5K edecek neyi var ki cihazın anakart mı yandı komple?
iPhone 11 in problemi nedir?
İkinizde hocam benzer soru sorduğunuzdan tek cevap yazayım şöyle cihazın sarj entegresinde problem varmış zaten benim bundan haberim yoktu ben dış kasa söyledim komple ve LCD ekranı (telefonu işte kullandığımdan iyice talaş toz olmuş ve yere düşüp durmaktan kasada ekranda çok kötü durumdaydı artık) dedim yaptırayım kuzenim Turkcell bayisi var toptancılarından ucuza geliyor dışarıda sadece kasa 2500-3000 iken ben 3700 e komple dış kasa & ahize grubu & sarj soketi & alt hoparlör dahil tüm parçaları aldım fakat ben bazen olan sarj problemi sarj soketindendir diye düşünüyordum meğer entegrede sorun varmış telefonu topladık açıldı hiç bir sorun yok sarjı az kalmış diye sarja bi taktık gitti cihaz açılmıyor şuan. Ondan bende zaten bunu 2 sene kadar olmuştu alalı şuan satcak olsam zaten zararına satıyorum yapsam bile ondan yaptırmaktansa komple değişeyim diyorum telefonu uğraşmayıp.