Rtx 3080 10gb icin islemci

Pubg de ekran kartını %20 30 maks 40 da kullanıyor arc raidersdada aynı amd dsr mi ne var otomatik yapay zeka ile kare oluşturma onu açınca arc raidersda % 50 60 ları görüyor ama ara ara drop giriyor ve input lag yapıyor
o kadar nasıl yapıyor ya

o kadar nasıl yapıyor ya
Vallahi yapıyor pubg de maks % 40 gördüm ama fps iyi 150 200 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide dediğiniz gibi DDR 5 e geçmek yerine 2k monitör alsam nasıl olur taksitli alabilirim

Bide dediğiniz gibi DDR 5 e geçmek yerine 2k monitör alsam nasıl olur taksitli alabilirim
pardon ben seni 5600 ve 3080 kullandım diyen arkadaşla karıştırdım 3600le yapar evet o darboğazı

yani bir de monitör yüküne girecekseniz bence onun yerine taksitle ddr5e geçin dediğim gibi ramleri ikinci el alırsınız son karar sizin tabi

1080p de ne kadar darboğaz yiyordunuz

hocam şöyle bir şey de var sıfır 7500f + b650+ ikinci el 16gb ddr5 ram alsanız size ortalama 17 ye falan geliyor elinizdekileri satıp taksitli şekilde alma şansınız yok mu
Hocam fortnite vs cs go da fps drop atıyor du anlık olarak valla hatırlamıyorum % kaçtı. Ama hikayeli oyunlarda sorun olmamıştı. Ben ama online oynadığım için cs,lol,fort,pubg vs. vs. sıkıntılıydı saldım.

Selam dostlar 10 gb zotac rtx 3080 ekran kartim var eski islemcim r5 3600 kullaniyorum nerdeyse tum oyunlarsa 1080p de fena darbogaz oluyoe arc raiders pubg de flan ekran kartinin %20 30 unu kullaniyor DDR 5 e gecmek istiyorum ama malum ram fiyatlarından bütçemi aşıyor ondan dolayı 1080 p de darboğaz yapmayacak am4 bir işlemci önerir misiniz yanına bide kule tipi soğutucuda önerirseniz sevinirim teşekkürler
R7 5700X mantıklı olur tabi anakartın yeterince iyi ise.

ryen 7 5700x gider bende 12 gb lığı ile kullanıyordum isterseniz yardımcı olabilirim size

Selam dostlar 10 gb zotac rtx 3080 ekran kartim var eski islemcim r5 3600 kullaniyorum nerdeyse tum oyunlarsa 1080p de fena darbogaz oluyoe arc raiders pubg de flan ekran kartinin %20 30 unu kullaniyor DDR 5 e gecmek istiyorum ama malum ram fiyatlarından bütçemi aşıyor ondan dolayı 1080 p de darboğaz yapmayacak am4 bir işlemci önerir misiniz yanına bide kule tipi soğutucuda önerirseniz sevinirim teşekkürler
5700x

herkes 5700x demiş ama fiyatını haketmiyor bence hiçbir şekilde 7500f in yanında ezildiği halde 2k daha pahalı
5600ü biraz o.c yapabilirse sorunsuz kullanır

herkes 5700x demiş ama fiyatını haketmiyor bence hiçbir şekilde 7500f in yanında ezildiği halde 2k daha pahalı
5600ü biraz o.c yapabilirse sorunsuz kullanır
5600 alacagım galiba yarın bir gün 2k monitöre de geçersem oc yaparım 5700x in performanısnı yakalarım diye düşünüyorum sence

Geri