Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,719
bende gelince güncellerim burayı o zaman. 1-2 ölü piksel kabülüm yanlarda falansa kullanılır. fazla olursa iade ederim muhtemelen.Hayırlı olsun hocam. Xg27ucdmg'yi de arkadaşa ben aldirmistim. Sürece bakarsan konusu;
Bu da benim konum;❌İndirim Bitti! Başlık 'Asus 4k Oled Xg27ucdmq 31.556₺!(Ölü pikselli)'
Ölü piksellere takılmayanlar için çok iyi fiyat.
ASUS ROG STRIX XG27UCDMG 26.5 OLED 3840x2160 0.03ms 240Hz 400cd DP HDMI USB-C VESA OLED : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG STRIX XG27UCDMG 26.5 OLED 3840x2160 0.03ms 240Hz 400cd DP HDMI USB-C VESA OLED : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
- Perfectshot06
- Cevaplar: 28
- Forum: Sıcak Fırsatlar
'Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...r-dip-fiyatlar-ana-konu.1163722/post-10751633
Hocam konuyu araştırdım depo ürünleri dediklerine göre 1 yıl içinde iade edilebiliyorPiyasa fiyatı 46 bin civarı.
5'den az ölü piksel diyor ama ben ve forumdan bir arkadaş geçen ay 5'den az ölü piksel yazan rog oled monitör aldık.
Arkadasta ölü piksel varmış 1 adet piksel temizleme yapınca düzelmiş.
Bende ise hiç yoktu.
Herhangi fiziki hasar veya kutu hasari da yoktu.
Hatta rog stickerleri bile duruyordu.
Depo urunleinde 1 ay iade hakkınız var.
Garantisi ise sifiriyla aynı 3 sene Asus garantili. Garantiyi arayıp sordum.
Tek fark ilk fatura tarihinden başlıyor.
Benim monitörün garantisi Ekim 2025 başlangıç bitiş Ekim 2028.
Piyasa fiyatının 15k altında neredeyse.
ASUS ROG STRIX XG27AQDPG 26.5 QD-OLED HDR500 2560x1440 0.03ms 500Hz 300cd DP HDMI USB VESA 3YIL%99 DCI-P3, 10BİT, PİVOT, IŞIK Monitör : Amazon.com.tr
ASUS ROG STRIX XG27AQDPG 26.5 QD-OLED HDR500 2560x1440 0.03ms 500Hz 300cd DP HDMI USB VESA 3YIL%99 DCI-P3, 10BİT, PİVOT, IŞIK Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Sorun olursa 1 sene iade hakkın var.Hocam konuyu araştırdım depo ürünleri dediklerine göre 1 yıl içinde iade edilebiliyor
Değil.bu paraya 49 inç oled g9 240hz daha iyi değil mi
Hocam 4k f/p ne önerirsiniz4K ips var yoksa alırdım. 4K nın keskinliğe alıştıktan sonra 2K gözümü tırmalıyor.
kesinlikle daha iyi, ben tüm monitörleri kullandım. 23,27,31, 34 inç. en son samsungun g9 49 inç oled monitörüne geçtim, kesinlikle mükemmel bir duygu. Hepsinden daha iyi. Azıcık wide ekran hevesiniz varsa mutlaka şans verin pişman olmazsınız. yukarıdaki arkadaşa bakmayın siz neredeyse güncel oyunların tamamı destekliyor, öyle köşede falan açıldığı yok. Kullanmayan yorum yapmasa ne güzel olur.bu paraya 49 inç oled g9 240hz daha iyi değil mi
Hocam 2.elde temiz bir M28U alabilirsen çok güzel olur, 10 numara monitör.Hocam 4k f/p ne önerirsiniz
Hocam ben size katılmıyorum. 34 kullanıyorum aşırı alıştım ve şuan 16:9 monitörler bir tuhaf geliyor. Sanırım bir daha wide-screen dışında bir monitör almayacağım. Ayrıca 21:9 açamadığım oyun yok. Tüm oyunlar tam ekran destekliyor. Hatta tryhard hunt showdown oynuyorum. 21:9 olduğu için daha geniş alanı görebiliyorum. Çok da keyifli oluyor. Ek bir bilgi daha vereyim. Oyun ayarını 2560x1440p yapınca yanlar siyah oluyor ve 27 inch 2k monitör gibi de kullanabiliyoruz. Oled olduğu için kapalı gibi görünüyor. Ancak buna ihtiyaç duymadım tam ekran akıyor oyunlar.Değil.
Wide monitörler piyasadan toplatilip geri dönüşüme verilmeli.
Şahsen simülatör oyunları hariç bir işe yaramiyorlar.
Ha belki yazılımcı iseniz falan istisna.
16.9 formatında olmadığı için zaten oyunlar yine bir köşede açılıyor.
içine sinmediyse iade et bence hocam ileride iş çıkarmasın başınaevet monitor geldi 55 saat kullanılmış. Herhangi bir ölü piksel yok anlamadım niye iade etmiş. Tek sıkıntıı ekranın en altındaki ince uzun çizgi niye var anlamadım. anlayanlar bakabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@Perfectshot06 baksana hocam ne diyosun normal mi bu çizgi alttaki
Alıntıyı görüntüle
ayrıca ekran kapılyken de ekran da böyle izler var ne kadar silsem de çıkmadı mikrofiber bezle. el izi gibi duruyor ama bilemedim.