destinyhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hocam gectigimiz cuma almistim bugun geldi haberin olsun.Aga 4 5 gün oldu steam 10 dolar cüzdan yükledim geri vermediler var mı bir bilgi
Hocam gectigimiz cuma almistim bugun geldi haberin olsun.Aga 4 5 gün oldu steam 10 dolar cüzdan yükledim geri vermediler var mı bir bilgi
Eyw bekleyelim bariHocam gectigimiz cuma almistim bugun geldi haberin olsun.
Puan olarak mı veriyor nakit mi? Hepsiburada Premium Worldcard var.Arkadaşlar aldım 5 dakikada 300 tl yi geri verdi kredi kartına yani 300 tl alırsanız 300 tl geri veriyor dolar 44 ten işlem görüyor
Nakit.Puan olarak mı veriyor nakit mi? Hepsiburada Premium Worldcard var.
Eğer banka kartından geçtiysen iki gün içerisinde hesabına yatıyor. Eğer kredi kartından geçtiysen tekrar kredi kartının limit olarak tanımlanıyor. Puan falan değilPuan olarak mı veriyor nakit mi? Hepsiburada Premium Worldcard var.
Yaw ben 28 Aralıkta iade ettim Steam üzerinden birkaç oyunuda hala gelmedi ya banka bizde para gözükmüyor diyor steamde cevap vermiyorHala gelmedi ilginç
Alacak düzgün bir şey bulamayınca Car Mechanic Simulator, No Man's Sky ve Hallow Knight Voidheart Edition aldım ben.microsoft store’dan ne alınabilir arkadaşlar ?