oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 806
Yok 2300 dü en son. Ben aldım kullanıyorumfiyatı pahalı gibi sanki bütçem maks 2.5
Yok 2300 dü en son. Ben aldım kullanıyorumfiyatı pahalı gibi sanki bütçem maks 2.5
kadın gamerlara özel bir hafta gibi sankibu haftanin ürünleri
Cam silme robotu falan gelse direkt alınır aslında da projeksiyon dediğin gibi, her haftada koyma be kardeşim.şu projeksiyonu her hafta veriyor genelde stok çok sanırım
hocam sizinkinde sorun olmasın bende 3 aydır kullanıyorum en az 5 gün gidiyoraktif olarak 3 aydır kullanıyorum şarjı günübirlik bitiyor onun dışında çok iyi
9030 ultra var bende 1 gün gidiyor 2.gün bitiyor cözemedim bendehocam sizinkinde sorun olmasın bende 3 aydır kullanıyorum en az 5 gün gidiyor
bende de aynı saat var. ilk aldığınızda da mı öyleydi? son zamanlarda her gün takmıyorum ama her gün taktığım dönemde de genelde 1 haftayı çıkarıyordu en az 5 gün gidiyor dediğim gibi.9030 ultra var bende 1 gün gidiyor 2.gün bitiyor cözemedim bende![]()
Genelde stokların hepsini satamıyorlar. Pahalı ürünlerde garanti 10-25 civarı stok kalıyor. Hitap ettikleri kitlede o tarz parayı çat diye harcayacak pek insan yok. İnsanların çoğu taksitle hayatını döndürüyor.şu projeksiyonu her hafta veriyor genelde stok çok sanırım
İlk aldığımda 3-4 gün zorlasam 5 günü cıkartıyordu son zamanlarda 1 günden sonra %20 kalıyor oda yarım günü bile cıkartmıyorbende de aynı saat var. ilk aldığınızda da mı öyleydi? son zamanlarda her gün takmıyorum ama her gün taktığım dönemde de genelde 1 haftayı çıkarıyordu en az 5 gün gidiyor dediğim gibi.