Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,026
aynen çok kazık aynı firma anakart satarsa alırımBenimde vallaanakart olayı olmasa almıştım
aynen çok kazık aynı firma anakart satarsa alırımBenimde vallaanakart olayı olmasa almıştım
Ben bunların hiçbir yerde kullanıldığını görmedim zaten serverlarda falanda düz ryzen kullanıyorlar kim alıyor ki bunlarıElinde anakartı olmayan biri tercih etmemeli, obje niyetine sergilemek maksatlı almak dışında hiçbir işe yaramaz.
İlk seri olduğu için fazlaca problemli. Lansmandan hemen sonra 1950X'li modelini zenith extreme anakart alarak tercih etmiştim, TR4 macerası benim için 550 euroluk bir kazıkla sonuçlanmıştı. Bir şans daha verip 2X nesile geçmiştim, onda da sonuç hüsran olmuştu.![]()
güçlü yeni nesil olanları var bunlar leş performansta anca meraktan elde x399 varsa alınır yoksa akıl kaarı iş değil almakBen bunların hiçbir yerde kullanıldığını görmedim zaten serverlarda falanda düz ryzen kullanıyorlar kim alıyor ki bunları
kötüOyun performansı nasıl ki bunun
Anakartı olanın işlemcisi vardır zaten ve bundan kötü de değildir o serinin en zayıfı buydu herhalde.Stok hala gözüküyor ama zamanının çok gerisinde kalmış bir işlemci elinde atıl anakartı olan varsa belki tercih edilebilir onun dışında şahsen tavsiye etmem
Kiyida kosede islemcisiz olan varsa belki nasiplenir ama cok dar bir kitleye hitap eder. Garaj online bari yanina ucuzundan anakart da atsaydi alan olabilirdiAnakartı olanın işlemcisi vardır zaten ve bundan kötü de değildir o serinin en zayıfı buydu herhalde.
Anakartları dehşet pahalı bunların. Yanına 3K ya falan X399 satacak olsa işlemciyle beraber ilk alanlardan olurum.Kiyida kosede islemcisiz olan varsa belki nasiplenir ama cok dar bir kitleye hitap eder. Garaj online bari yanina ucuzundan anakart da atsaydi alan olabilirdi
Kocaman işlemci valla havalı duruyorBenimde vallaanakart olayı olmasa almıştım