🔥İndirim AMD Ryzen, 1900X Threadripper 4.0Ghz Tr4 1.999,00TL Son 4 Stok

Akakçe indirim kovalıyor olabilirsiniz ama fiyat geçmişine bakıp atın en azından, ilk nesiller olduğunu bilip atın. Anakart durumu kombine durumu nedir ona bakın da atın milletin zamanını çalmayalım boş yere.
Zamanı çalınan zorla baktıran mı var sıcak fırsat mı evet fiyat listesi belli ürün belli gereksiz eleştiriye lüzum yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanı çalınan zorla baktıran mı var sıcak fırsat mı evet fiyat listesi belli ürün belli gereksiz eleştiriye lüzum yok.
ve stokta tükenmiş yani alan kullanıcılar da var

Mini server falan kurulur mu acaba 🥀
Anakartı pahalı yoksa olur, sunucu için de Çin malı dandik anakart alınmaz o seçeneği eleyin 😀
Oyun performansı çoğu işlemci den kötü fantezi amaçlı toplanır belki ama anakart tı bu kadar ucuz değildir veya bulunmaz
Fantazilik yanı da yok yoksa severim öyle garip sistemleri de işlemci bildiğin R7 1800X in aynısı sadece Quad Channel desteği var en azından Cache az yüksek olsa yine düşünürdüm Threadripper isminin hakkını vermiyor.

Ama süs niyetine iş yapar 2000TL ne ki kocaman işlemci koleksiyonluk 😀

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve stokta tükenmiş yani alan kullanıcılar da var
Herkes anlık sipariş verip duruma ayıkınca iptal çakıyor sanırım, siz yazdığınızda bitmiş ben sonrasında konuyu gördüğümde 10 stok vardı şuan 13 stok var belki daha da artar 😀

Anakartı pahalı yoksa olur, sunucu için de Çin malı dandik anakart alınmaz o seçeneği eleyin 😀

Fantazilik yanı da yok yoksa severim öyle garip sistemleri de işlemci bildiğin R7 1800X in aynısı sadece Quad Channel desteği var en azından Cache az yüksek olsa yine düşünürdüm Threadripper isminin hakkını vermiyor.

Ama süs niyetine iş yapar 2000TL ne ki kocaman işlemci koleksiyonluk 😀
Mini server kurmaya bunu almak yerine aliexpress üzerinden eskiden ucuza intel xeonlar alınıyordu sanırım gene alınabiliyor. Onlara bakabilirsin.

fantazi aramıyorsanız gerek yok

STOK BİTTİ BÜYÜK FIRSAT BAKIN GÖRÜNAŞLJKSDSDGKŞLSFADASF
İYİ FIRSAT OLMASA STOK BİTMEZDİ ASDLŞKASGASD
@mehmetmert
1767851673128.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,721
Üyeler
187,560