Shein indirimli ürünler

Telefon soğutucusu CX07 telefonu soğutur CX08 pro buz tutturacak seviyede.
CX07 ve CX08 pro haricinde telefon soğutucusu almanızı önermem, eğerki noname bir ürün alırsanız paranızı boşa harcayacağınızı düşünüyorum.

Kırılmaz cam olarak Yezodawee marka iyidir kalanının %90nı çöp.

Kask telefon tutucu bi kaç ürün ile beraber 90tl ye geldi.

Araba çakmaklık girişli şarj aletleri iyi bakabilirsiniz.

Arkadaşlar motor eldivenleri tam FP farklı farklı marka modellere baktım hepsi fiyatına göre çok iyi.

Tükenmez ve uçlu kalemler, çoğu geçmiyor ama geçenler ve kaliteli olanlar var.

Galiba biri burda paylaşmıştı, duvar aynası var 110 küsüre gayet iyi.

Gözlük ve bereler iyi.

Pubg tarzı oyunlar için tetik zımbırtıları var 50 60a geliyor iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında temudan almıştım on numara serinletiyor hocam, kablolu bir ürün geçer büyük ihtimalle.
Hocam bu memo telefon soğutuculardan hangisi en iyisi biliyor musunuz? Cx 12,07,08,08 pro, 15 modelleri var da kararsız kaldım. Cx12de batarya olduğu için alınmıyor da diğerleri arasında en iyisi hangisi?

Alacak bir ürün bulamadım :D sarj adaptörü güzelde ihtiyacım yok

Hocam bu memo telefon soğutuculardan hangisi en iyisi biliyor musunuz? Cx 12,07,08,08 pro, 15 modelleri var da kararsız kaldım. Cx12de batarya olduğu için alınmıyor da diğerleri arasında en iyisi hangisi?
En iyisi hangisi bilmiyorum Cx 07 ve 08 pro dan başka modeli kullanmadım 08 pro gayet iyi soğutuyor ama en iyisi için youtube yada forumlardan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.

Hocalar yeni hesap açınca ekstra puan falan alabiliyor muyuz? Var mı bilen biri?

Geri