Shein indirimli ürünler

yurt dışı alışveriş 30 euro limiti sıfıra inmedi mi nasıl alışveriş yapıyorsunuz

7,8 sipariş falan vermişimdir, verdiğim ades aynı, alıcı farklı, ödeme kartım aynıydı . Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç sipariş geçtiniz sorun olmadı? Ona göre taktik değiştireyim
Dostum ben günde 1 tane veriyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi 1 günde o kadar sipariş verince sitem banlıyor. Az önce benim tel ile babamın tel kabul etmedi. Annemin tel ile onayladım. Ayrıca adresinin kapı no ile daire no yer değiştir öyle dene

Dostum ben günde 1 tane veriyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi 1 günde o kadar sipariş verince sitem banlıyor. Az önce benim tel ile babamın tel kabul etmedi. Annemin tel ile onayladım. Ayrıca adresinin kapı no ile daire no yer değiştir öyle dene
3,4 saat içinde verdim, galiba dediğiniz gibi sistem beni paketledi 🫥, ödeme yöntemini aynı mı kullanıyorsunuz hepsinde sıkıntı olmuyor demi

En iyisi hangisi bilmiyorum Cx 07 ve 08 pro dan başka modeli kullanmadım 08 pro gayet iyi soğutuyor ama en iyisi için youtube yada forumlardan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.
Cx15 ve 08 pro arasında kalmıştım da 08 pro daha iyi diye gördüm onu aldım teşekkürler.

3,4 saat içinde verdim, galiba dediğiniz gibi sistem beni paketledi 🫥, ödeme yöntemini aynı mı kullanıyorsunuz hepsinde sıkıntı olmuyor demi
Ödeme yönteminde sıkıntı yok. Sadece Temu dün sıkıntı yaratmıştı. Bugün 2x sipariş verdim yine kilitledi. 4 tane de başka karttan sipariş verdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Ödeme yönteminde sıkıntı yok. Sadece Temu dün sıkıntı yaratmıştı. Bugün 2x sipariş verdim yine kilitledi. 4 tane de başka karttan sipariş verdim.
Sheinde sistem Temu gibi mi işliyor? Aynı gün iki farklı hesapta aynı kişi adına sipariş versem gümrükte paket birleştirmekten dolayı geçmeme durumu olabilir mi?

Sheinde sistem Temu gibi mi işliyor? Aynı gün iki farklı hesapta aynı kişi adına sipariş versem gümrükte paket birleştirmekten dolayı geçmeme durumu olabilir mi?
Shein paket birleştirmez.

ipad kılıflarında güzel fiyatlar var 150tl gibii

Bende şu an yeni hesap açınca puanları alamıyom ya birinde başarısız diyor gmail doğrulama da olmuyor siteden :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO
Geri