7,8 sipariş falan vermişimdir, verdiğim ades aynı, alıcı farklı, ödeme kartım aynıydı . Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç sipariş geçtiniz sorun olmadı? Ona göre taktik değiştireyimHiç duymadım öyle bir hata.
7,8 sipariş falan vermişimdir, verdiğim ades aynı, alıcı farklı, ödeme kartım aynıydı . Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç sipariş geçtiniz sorun olmadı? Ona göre taktik değiştireyimHiç duymadım öyle bir hata.
Dostum ben günde 1 tane veriyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi 1 günde o kadar sipariş verince sitem banlıyor. Az önce benim tel ile babamın tel kabul etmedi. Annemin tel ile onayladım. Ayrıca adresinin kapı no ile daire no yer değiştir öyle dene7,8 sipariş falan vermişimdir, verdiğim ades aynı, alıcı farklı, ödeme kartım aynıydı . Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç sipariş geçtiniz sorun olmadı? Ona göre taktik değiştireyim
3,4 saat içinde verdim, galiba dediğiniz gibi sistem beni paketlediDostum ben günde 1 tane veriyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi 1 günde o kadar sipariş verince sitem banlıyor. Az önce benim tel ile babamın tel kabul etmedi. Annemin tel ile onayladım. Ayrıca adresinin kapı no ile daire no yer değiştir öyle dene
Cx15 ve 08 pro arasında kalmıştım da 08 pro daha iyi diye gördüm onu aldım teşekkürler.En iyisi hangisi bilmiyorum Cx 07 ve 08 pro dan başka modeli kullanmadım 08 pro gayet iyi soğutuyor ama en iyisi için youtube yada forumlardan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.
Ödeme yönteminde sıkıntı yok. Sadece Temu dün sıkıntı yaratmıştı. Bugün 2x sipariş verdim yine kilitledi. 4 tane de başka karttan sipariş verdim.3,4 saat içinde verdim, galiba dediğiniz gibi sistem beni paketledi, ödeme yöntemini aynı mı kullanıyorsunuz hepsinde sıkıntı olmuyor demi
Sheinde sistem Temu gibi mi işliyor? Aynı gün iki farklı hesapta aynı kişi adına sipariş versem gümrükte paket birleştirmekten dolayı geçmeme durumu olabilir mi?Ödeme yönteminde sıkıntı yok. Sadece Temu dün sıkıntı yaratmıştı. Bugün 2x sipariş verdim yine kilitledi. 4 tane de başka karttan sipariş verdim.
Shein paket birleştirmez.Sheinde sistem Temu gibi mi işliyor? Aynı gün iki farklı hesapta aynı kişi adına sipariş versem gümrükte paket birleştirmekten dolayı geçmeme durumu olabilir mi?
15 geçilmiyor zaten, rica ederim hayırlı olsun.Cx15 ve 08 pro arasında kalmıştım da 08 pro daha iyi diye gördüm onu aldım teşekkürler.
Evet hocam her türlü cihaza kılıf ve kırılmaz camlara bakılabilir.ipad kılıflarında güzel fiyatlar var 150tl gibi