Shein indirimli ürünler

bu ürün bazında söylemiyorum ancak sheinde bazı ürünler bizim ülkemize gönderilmiyor.Bazı rgb led şeritler (cogu gelmiyor) içerisinde dahili batarya olan tüm ürünler (mini fan el feneri vs gibi) yada motorsiklet lambaları vs gibi şeyler.Temu gibi değil yani çoğu şeyi yollamıyor.Ancak yinede telefon kabloları şarz cihazları (45w ugreen kargo dahil 205 TL'ye felan geliyor) vs gibi işinize yarayacak ürünleri alabilirsiniz şubat ayı gelmeden önce
ztn aynı ürünü temuda buldum 1300 istiyor sheinde 400 olan şeye. tam üçkağıtcılar işte :D aynı ürün tanıtım fotoları vs. her şey aynı. saolasın yine de

bu ugreen samsung uyumlu mu? ? bari onu alayım boşa gitmesin yan hesap linki arıyorum suan varsa bilen atarsa sevinirim :)

ztn aynı ürünü temuda buldum 1300 istiyor sheinde 400 olan şeye. tam üçkağıtcılar işte :D aynı ürün tanıtım fotoları vs. her şey aynı. saolasın yine de

bu ugreen samsung uyumlu mu? ? bari onu alayım boşa gitmesin yan hesap linki arıyorum suan varsa bilen atarsa sevinirim :)
Desteği vardır diye düşünüyorum

s20fe de hızlı sarj olarak 25watt veriyor.

Desteği vardır diye düşünüyorum
en düşük 286 oluyor hocam kargo garantisini kapatmama rağmen yeni hesapta, yapmam gereken nedir acaba ? sırf boşa gitmesin evde dursun diye alcaktım arkadaslar sanırım 200 küsüre almış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s20fe de hızlı sarj olarak 25watt veriyor.
valla super bendede s20fe vardı fiyatınıda ayarlabilirsem alcam

en düşük 286 oluyor hocam kargo garantisini kapatmama rağmen yeni hesapta, yapmam gereken nedir acaba ? sırf boşa gitmesin evde dursun diye alcaktım arkadaslar sanırım 200 küsüre almış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla super bendede s20fe vardı fiyatınıda ayarlabilirsem alcam
puanları kullanıyor musun 120

Bu kac watt kullandigini falan yaziyor mu yoksa tek işlevi uzaktan açıp kapama mı
ben bunu henüz kullanmadım. tipi aynı olan diğerini kullandım o ölçüyor fakat bitmiş. ama bu da ölçüyor diye tahmin ediyorum CozyLife (ölçüm fonksiyonlu) olanı seçerseniz.

Dostlar o kadar sipariş verdik bunlar 1 şubattan sonra gelirse patlıyor muyuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri