rusenamcaninolu
80+
- Katılım
- 16 Ocak 2024
- Mesajlar
- 34
- Reaksiyon skoru
- 6
şimdi de ödeme yaparken riskli diye hata veriyor :d bunu nasıl aşıyoruz?
Muhtemelen aynı maile sayı vermiştir150 tane falan vardır aklımda mail
5 sipariş. Siparişte aynı üründen 2 den fazla almayınız. Örneğin bir ürünün paketinde 10 tane olur problem yok ama sepette ürün adedini 3 yapmayın. Bazı gümrük memurları bırakabiliyor. Risk almayın. Zaten süre az.Dostlar bi de bu Tc ile 5 sipariş sınırı 5 farklı sipariş de mi bir siparişte mesela 4 ürün alsak sorun olmaz değil mi?
Hocam bazı kategorilerdeki eşyalar gönderilmiyor nedense bende saat almaya çalıştım aldırtmadı.anime figürlerinin hiçbiri gönderilmiyor mu çünkü hangisini sepete eklesem gönderimi sağlanılamıyor diye hata veriyo
Evet sanırım öyle...Hocam bazı kategorilerdeki eşyalar gönderilmiyor nedense bende saat almaya çalıştım aldırtmadı.
fiyat farkına değecek mi senceCx08.
Mekanik saatler hoş durmuyor hocam ya benim bileğim ince biraz çok kaba durur gibime geliyorMekanik saat alın ben 250 TL'ye aldım geçen.
Evetfiyat farkına değecek mi sence
bendede durum böyle banka kartı tc no adres giriş yapılan cihazı felan değiştim ama nafile düzelmedişimdi de ödeme yaparken riskli diye hata veriyor :d bunu nasıl aşıyoruz?