Shein indirimli ürünler

Şöyle bir ürün aldım, son 1 adet kalmıştı 30m olandan valla açıklamasına kanıp çektim. Umarım görselde ki ürün değil de açıklama da yazanı gönderirler :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulamada satıcılarla konuşabiliyor muyuz? Baktım biraz da bulamadım. Mh ile görüştüm ama bana sorum dışında bambaşka şeylerden bahsetti .d

Bu arada eğer neon led almak isteyen varsa buna bakabilirsiniz, temuda satılanlardan daha kaliteli geldi bana, alınır.

Dostlar bi de bu Tc ile 5 sipariş sınırı 5 farklı sipariş de mi bir siparişte mesela 4 ürün alsak sorun olmaz değil mi?
5 sipariş. Siparişte aynı üründen 2 den fazla almayınız. Örneğin bir ürünün paketinde 10 tane olur problem yok ama sepette ürün adedini 3 yapmayın. Bazı gümrük memurları bırakabiliyor. Risk almayın. Zaten süre az.

Bu oyuncak gümrükten geçer mi? Tüm oyuncak kategorisini mi yasakladılar? Bilgisi olan var mı? @KingDeViL
unilabo 2025 Yeni Elektrikli Oyuncak Silah, Ses ve Işık Özelliği, Renkli Aydınlatma, Eğlenceli Ses Efektleri ve Titreşim, Çocukların Eğlencesi ve Oyunları İçin Harika - 3 Yaş ve Üzeri Erkek ve Kız Çocuklar İçin İdeal Tatil/Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Son düzenleme:
anime figürlerinin hiçbiri gönderilmiyor mu çünkü hangisini sepete eklesem gönderimi sağlanılamıyor diye hata veriyo

anime figürlerinin hiçbiri gönderilmiyor mu çünkü hangisini sepete eklesem gönderimi sağlanılamıyor diye hata veriyo
Hocam bazı kategorilerdeki eşyalar gönderilmiyor nedense bende saat almaya çalıştım aldırtmadı.

Mekanik saat alın ben 250 TL'ye aldım geçen.

İnş bu 1 ayda gümrük bilerek yavaş çalışmaz zaten çok sipariş olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,670
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri