Benim merak ettiğim aldın kullanıyor musun bu kadar çok övüyorsun merak ediyorum şuanSimgot EP5 daha iyi. Ama o mikrofon olayını iyi anlatamamışlar, bu yüzden Simgot için yerli bir inceleme beklenebilir.
Hayır, stüdyo kulaklığı olduğundan övüyorum. Sesleri çok daha iyi veriyor bu tarz kulaklıklar. Ayrıca Mirliva'yı uzun süredir izlerim ve sözüne güvenirim. Öyle çevre birimleri ile hayatını döndüren biri değil. Kendisi İzmir'de yaşıyor olması lazım, hatta kendi keşfediyor firmayı ürünlerini alıyor. Sonra ara sıra reklam yapsın diye de bazı ürünleri yolluyorlar. Diğer reklam yapanlar açıkcası bana hiç de samimi ve net gelmiyorlar. Üstün körü her ürünü beleşe getirip, bomboş övüyorlar. Wraith Tiktok'da masasını şekil yapan ergenlerle yürümeyi de bırakır umarım neyse.Benim merak ettiğim aldın kullanıyor musun bu kadar çok övüyorsun merak ediyorum şuan
Sımgot iyi bir kulaklığı benziyor ama diğer neptune de 53mm sürücülere sahip mikrofonu performansı vs daha iyi duruyor internette izlediğim 1 2 videoda daha net güzel geliyor gibi geldi açıkçası. Hemde simgot kadar pahalı değil bilemiyorumHayır, stüdyo kulaklığı olduğundan övüyorum. Sesleri çok daha iyi veriyor bu tarz kulaklıklar. Ayrıca Mirliva'yı uzun süredir izlerim ve sözüne güvenirim. Öyle çevre birimleri ile hayatını döndüren biri değil. Kendisi İzmir'de yaşıyor olması lazım, hatta kendi keşfediyor firmayı ürünlerini alıyor. Sonra ara sıra reklam yapsın diye de bazı ürünleri yolluyorlar. Diğer reklam yapanlar açıkcası bana hiç de samimi ve net gelmiyorlar. Üstün körü her ürünü beleşe getirip, bomboş övüyorlar. Wraith Tiktok'da masasını şekil yapan ergenlerle yürümeyi de bırakır umarım neyse.
wraith de olan modelde mikrofon dahil oda 93 dolar 105 dolar söylediğin sitede. 4500TL eder 6500e satıyor wraith de ama tabi ben hala ne alacağıma karar veremedimLinsoulde 93 dolara satılan kulaklığı tr de 150 dolara satan wraith adamlığı (normalde 3 katı fiyata satardı)