SERIAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 205
Teşekkürler hocam, 108. sayfada 2 ürün önerdim bakabilirsiniz.Hocam bi bu
Diğeri de bu
Seninde tavsiye ettiğin ürün varsa bakalım hocam
Teşekkürler hocam, 108. sayfada 2 ürün önerdim bakabilirsiniz.Hocam bi bu
Diğeri de bu
Seninde tavsiye ettiğin ürün varsa bakalım hocam
ilk yorumu çok kötüAlıntıyı görüntüle
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Mekanik saat 300 küsüre geliyor. Zar zor bi hesap açıp çektim 1 tane, gözüm kalmıştı![]()
Umarım o kullanıcı abartmıştır, 25 gün ne demekilk yorumu çok kötü
çok güzel ürün kalitesi güzel yanınıza kolunuza sağlık kargo 25 gün sürdü o çok kötü sadece
![]()
![]()
Bende ondan almadımUmarım o kullanıcı abartmıştır, 25 gün ne demek![]()
Senin aldıklarında marka yazıyor hocam sevmem o tarz ürünleri, bu daha hoş geldi gözüme.Bende ondan almadım![]()
Aliexpress'in ilk sipariş indirimleri hala devam ediyor mu? Bu ürün ne kadar geliyor hocam?Bu ürünleri de artık bulmak zor olur. 10-15 güne gelir alacak varsa
![]()
3.5 Inç Mini IPS TYPE-C Bilgisayar İkincil Ekran IPS Bilgisayar CPU GPU HDD Monitör LCD Ekran Serbestçe AIDA64 Windows 8/10/11 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Sheinde de gördüm bu ürünü hocam ama aliexpreste daha mı ucuza geliyor ?Bu ürünleri de artık bulmak zor olur. 10-15 güne gelir alacak varsa
![]()
3.5 Inç Mini IPS TYPE-C Bilgisayar İkincil Ekran IPS Bilgisayar CPU GPU HDD Monitör LCD Ekran Serbestçe AIDA64 Windows 8/10/11 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Aliexpress'in ilk sipariş indirimleri hala devam ediyor mu? Bu ürün ne kadar geliyor hocam?
Shein bunu göndermiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ya da %75 kodu uygulatmıyordu.Sheinde de gördüm bu ürünü hocam ama aliexpreste daha mı ucuza geliyor ?
Hocam otomatik saat var mı bu şekilde pek anlamam saatlerden.Alıntıyı görüntüle
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Mekanik saat 300 küsüre geliyor. Zar zor bi hesap açıp çektim 1 tane, gözüm kalmıştı![]()
Valla bende anlamıyorum hocam, öyle bi hoşuma gitti alayım dedim. Ama burada bi kaç arkadaş bahsediyordu saatlerden vesaire. Görürlerse cevap vereceklerdir size.Hocam otomatik saat var mı bu şekilde pek anlamam saatlerden.