Iphone 11 ile logitech g29 vitesli takas olurmu

yigit2582

80+
Reaksiyon skoru
31
İyi günler arkadaşlar bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli satmak icin birisiyle 11 bine anlaştık alici arkadas 2 teklif sundu ya nakit 11 bin yada iphone 11 128 gb beyaz orijinal hatasız faturalı telefon teklif etti sizce hangisini tercih etmem gerek pil 75 orijinal

İyi günler arkadaşlar bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli satmak icin birisiyle 11 bine anlaştık alici arkadas 2 teklif sundu ya nakit 11 bin yada iphone 11 128 gb beyaz orijinal hatasız faturalı telefon teklif etti sizce hangisini tercih etmem gerek pil 75 orijinal
Cihaza ihtiyaç varsa olabilir ama nakit lazımsa tabi nakit al.

Forumdan bitane arkadaş yine aynı şekilde g29 ve iphone 11 takas etmişti ve aldığı iphone 11in değişmemiş yerinin kalmadığını fark edip konu açmıştı o aklıma geldi. Telefonu almadan önce detaylıca inceleyin bir sorun olmadığına eminseniz alın.

Forumdan bitane arkadaş yine aynı şekilde g29 ve iphone 11 takas etmişti ve aldığı iphone 11in değişmemiş yerinin kalmadığını fark edip konu açmıştı o aklıma geldi. Telefonu almadan önce detaylıca inceleyin bir sorun olmadığına eminseniz alın.
tamam hocam o konuda bakarız ona sadece değermi diye takas edilirmi diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alsan yine 11K bandına satarsın da kullanmayacaksan anlamı yok.
biraz belki kullanabilirimde hocam yani almayı düşünüyordum

hocam ihtiyacım pek yok ama almayı düşünüyodum aslında biraz arada kaldım veyada alıp satabilirmiyim zarar etmeden
kfg var mı hocam ürünün sen onu söyle ne zaman nereden alındı kutu fatura garanti varsa ben talibim

iPhone o kadar etmez, nakiti al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,542
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri