Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

İndirim kodu var mı en azından kargo ücretini azaltmak için ?

Klavyede kaldı gözüm ya alsak mı ki

O Powerbank hayalim ya
Bende havitin 10k mah ki powerbanki var 1.5 yıl kullandım powerbankin kendi type c kablosu hızlı şarj etmiyordu garantiye yolladım yenisini gönderdiler hemen. Garantisi iyi yani

https://www.havitstore.com.tr/havit...-5w2-usb-3.5mm-dokunmatik-isik-kontrolu-siyah alınır mı
?
1768335670706.webp

Eskiden kod oluyordu saat almıştım öyle artık vermiyorlar mı?

Eskiden kod oluyordu saat almıştım öyle artık vermiyorlar mı?
Combatry kodu vardı galiba sınırlı mıydı bilmiyordum. Bundan 1-2 hafta önceye kadar çoğu kişiye önerdim. O bitmiş. Halen sponsor oluyorlar, ama kodun sağladığı indirim herhalde onlara fazla geldi bilemiyorum. Bence halen siteye özel bir kod belirleyip, harici sitelerde sattıkları fiyattan daha düşüğe satılacak şekilde satmaları lazım.

Bu arada ben şunları aldım. Bazı ürünler sepette indirimdeydi. Hem ucuz olan mouse padi deneyimleyip, insanlara fikir vermek adına aldım. Eski tip şarj kablosu kullanan cihazlarım da vardı, kedi eskittiğinden örgülü işimi görür. Keycaps büyük ihtimalle ABS plastik ama renk geçirmesi şu an renk geçirmeyen klavyeme göre daha iyi olabilir. Tabii elimdeki klavyenin tuşları hissiyat olarak daha iyi olabilir. Kraken mouse padi de deneyimleyip yazarım, ama bence 90x40 ve 6mm dolayı fiyatı bir tık gereksiz şişmiş durumda. Sabit ₺500-600 satıp, indirimde ₺450 falan düşürseler Amazon vb. gibi yerlerde su gibi satar. Yani 6mm 90x40 için ₺415 iyi paraydı. Redragon GS500 var anladığım 2x3w yani 6w hoparlör. Arada fark olup olmadığını da belirtirim.

2026-01-14_00-48.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri