Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Merak ettim gelince foto atar mısın nasıl gözüküyor?
kargoya verilmiş gelince klavyeye takıp atarım bende hiç biyerde bulamadım videosu falan yok gelince gorucez artık

Combatry kodu vardı galiba sınırlı mıydı bilmiyordum. Bundan 1-2 hafta önceye kadar çoğu kişiye önerdim. O bitmiş. Halen sponsor oluyorlar, ama kodun sağladığı indirim herhalde onlara fazla geldi bilemiyorum. Bence halen siteye özel bir kod belirleyip, harici sitelerde sattıkları fiyattan daha düşüğe satılacak şekilde satmaları lazım.

Bu arada ben şunları aldım. Bazı ürünler sepette indirimdeydi. Hem ucuz olan mouse padi deneyimleyip, insanlara fikir vermek adına aldım. Eski tip şarj kablosu kullanan cihazlarım da vardı, kedi eskittiğinden örgülü işimi görür. Keycaps büyük ihtimalle ABS plastik ama renk geçirmesi şu an renk geçirmeyen klavyeme göre daha iyi olabilir. Tabii elimdeki klavyenin tuşları hissiyat olarak daha iyi olabilir. Kraken mouse padi de deneyimleyip yazarım, ama bence 90x40 ve 6mm dolayı fiyatı bir tık gereksiz şişmiş durumda. Sabit ₺500-600 satıp, indirimde ₺450 falan düşürseler Amazon vb. gibi yerlerde su gibi satar. Yani 6mm 90x40 için ₺415 iyi paraydı. Redragon GS500 var anladığım 2x3w yani 6w hoparlör. Arada fark olup olmadığını da belirtirim.

Alıntıyı görüntüle

Ürünler geldi. Tuşlar güzelmiş. Sadece low profile için Page up, page down vb. için 4-5 tane tuş vardı. Tuşları biri açıp kurcalamadıysa garipsedim ve 1-2 kere diğer tuşlar ile eşit olsun diye çıkarıp takmak zorunda kaldım. Sadece yazılarını beğenmedim, keşke köşesi gölgeli bir baskı falan olsaydı bilemedim. Ayrıca tuş hissiyatları da elimdeki Havit KB904L ile gelen tuşlara göre iyi. Mesela ondaki plastik daha kalitesiz ve tırtıklıydı. Bunda o hissiyat pek yok. Bir de sevmediğim alt kısımlarında, aşağıyı gösteren bir ok tarzı şey yok. Genelde çoğu klavye tuşunda, aşağıyı belirtmek adına bir çıkıntı eklerler.

Bir de tape biraz taktım ama leş gibi plastik kokuyor. Bu Çinli ürünlerde gelen type-c kablo kokusu gibi, keza aynı koku şarj kablosunda da var. Gerçi bunlar kasa önü indirimiydi. Neyse kablo iş görür de tape almayın, Havit'e de tavsiyem daha iyisini getirsin ve satmasın. Ayrıca mouse ile çok da uyumlu değiller. Ben soldaki yeri yarısından kestim. Daha genele uygun bir kesim, kokmayan ve kaliteli bir tape ₺250 civarına satabilirler. Tasarım, renkli vb. olsa kapış kapış satılır.

Hoparlör ve mouse padleri açmadım. Mouse padlerin bu arada kutuları çok iyiymiş ya (özellikle kraken), kutudan dolayı pahalı kalıyor herhalde bu kraken. Gerçi ucuza sattıklarının da kutusu bayağı iyi. KlasseGear mesela bu 70x30, 90x40'ları poşette yolluyor. Veya aşırı ucuzlarda ince sıkışık bir kutu oluyor.

1768477953674.webp

1768477968141.webp

Bu hoparlörü de taktım, önceki Redragon GS500 göre sesi daha iyi gibi geldi. Şimdi bakına ikisi de 10w. Ayrıca Havit daha ağır ve sağlam duruyor. GS500 çok hafifti ve yanlışlıkla elimi falanm vurursam devriliyordu. RGB ışıkları da otomatik yanıyor, önemsiz gerçi ve üstünde dokunmatik bir yer ile kapatabiliyorsunuz. Benim hoşuma gitti indirimde yakalarsanız almanızı öneririm.

Ama yine belirteyim jak girişli kulaklık ve hoparlör için bağlantıdaki Realtek ayarını yapmanın çok faydasını görürsünüz. Ses boğukluğu ve azlığını azaltıyor.

Mouse padi de kaldırdım benim masaya sığmadı. Ama indirimde alınabilir, yüzeyi Claws'ın mouse padine benziyor. KlasseGear PRO'yu da andırıyor, ama PRO bir tık daha tüylü bir yüzeye sahip. İkisinde de fare güzel kaysa da, Havit Kraken mouse padinde garip bir kir tutma sorunu var. Belki bu daha iyidir bilemiyorum, ama en ufak yere değince kıl, tüy hemen yapışıyor. Dikişleri de bence fiyatına göre daha iyi olabilirmiş.

Uyguna satılan mouse padi açmadım. Ama benzer yüzeyin daha ince ve kalitesiz versiyonunu bekliyorum. Dikişler ve yüzeyden dolayı Havit mouse padleri bir tık beğenemedim. Kraken serisini böyle premium ürün olarak nitelendirdiklerinden, 6mm olması dışında da yüzey tarafında iyi bir şey beklerdim. Çin'de üretiyorlar zaten daha iyisini yapabilirler. Rastgele marka ve tasarım basan firmaların önüne geçmek zor değil. Ben yerlerinde olsam daha kaliteli yüzey, yine aynı paketleme ama garip tasarımlar yerine siyah, beyaz ve rengarenk seçenekler ile satışa sunardım. Sabit renk ve SS yeni mouse padlerindeki gibi mouse'un çok kullanıldığı alanlara gelmeyecek hafif bir etiket. Şu an etiket tşörtlerin boyun kısmındaki etiket gibi hoş da durmuyor.

Şarj kablosu da kısaymış. Neyse eski şarj etmem gereken bir ürünü masada şarj ediyordum, öbür kablo eskimişti iş görür. Kasa önü ürünlerden çok da memnun olamadım kısaca.

Hoparlör, keycaps alınabilir güzeller. Grip tape uzak durun. Kablo, mouse padler iş görür ama indirim harici alınmaz. Belki mouse padleri internet kafe vb. için alınabilir. Veya daha uzun ömürlü olsun diye, 6mm bayağı kalın ve açıkcası kolu koyunca da konforlu geldi. :D

Bu hoparlörü de taktım, önceki Redragon GS500 göre sesi daha iyi gibi geldi. Şimdi bakına ikisi de 10w. Ayrıca Havit daha ağır ve sağlam duruyor. GS500 çok hafifti ve yanlışlıkla elimi falanm vurursam devriliyordu. RGB ışıkları da otomatik yanıyor, önemsiz gerçi ve üstünde dokunmatik bir yer ile kapatabiliyorsunuz. Benim hoşuma gitti indirimde yakalarsanız almanızı öneririm.

Ama yine belirteyim jak girişli kulaklık ve hoparlör için bağlantıdaki Realtek ayarını yapmanın çok faydasını görürsünüz. Ses boğukluğu ve azlığını azaltıyor.

Mouse padi de kaldırdım benim masaya sığmadı. Ama indirimde alınabilir, yüzeyi Claws'ın mouse padine benziyor. KlasseGear PRO'yu da andırıyor, ama PRO bir tık daha tüylü bir yüzeye sahip. İkisinde de fare güzel kaysa da, Havit Kraken mouse padinde garip bir kir tutma sorunu var. Belki bu daha iyidir bilemiyorum, ama en ufak yere değince kıl, tüy hemen yapışıyor. Dikişleri de bence fiyatına göre daha iyi olabilirmiş.

Uyguna satılan mouse padi açmadım. Ama benzer yüzeyin daha ince ve kalitesiz versiyonunu bekliyorum. Dikişler ve yüzeyden dolayı Havit mouse padleri bir tık beğenemedim. Kraken serisini böyle premium ürün olarak nitelendirdiklerinden, 6mm olması dışında da yüzey tarafında iyi bir şey beklerdim. Çin'de üretiyorlar zaten daha iyisini yapabilirler. Rastgele marka ve tasarım basan firmaların önüne geçmek zor değil. Ben yerlerinde olsam daha kaliteli yüzey, yine aynı paketleme ama garip tasarımlar yerine siyah, beyaz ve rengarenk seçenekler ile satışa sunardım. Sabit renk ve SS yeni mouse padlerindeki gibi mouse'un çok kullanıldığı alanlara gelmeyecek hafif bir etiket. Şu an etiket tşörtlerin boyun kısmındaki etiket gibi hoş da durmuyor.

Şarj kablosu da kısaymış. Neyse eski şarj etmem gereken bir ürünü masada şarj ediyordum, öbür kablo eskimişti iş görür. Kasa önü ürünlerden çok da memnun olamadım kısaca.

Hoparlör, keycaps alınabilir güzeller. Grip tape uzak durun. Kablo, mouse padler iş görür ama indirim harici alınmaz. Belki mouse padleri internet kafe vb. için alınabilir. Veya daha uzun ömürlü olsun diye, 6mm bayağı kalın ve açıkcası kolu koyunca da konforlu geldi. :D
bu hoparlörü ben de aldım. siz hangi ayarları yaptınız acaba

arkadaşlar bu veya diğer hoparleri jak girişine ve usb ye taktığımda cızırtı geliyor bazen geliyor bezen gidiyor bunun çözümü nedir acaba ?

arkadaşlar bu veya diğer hoparleri jak girişine ve usb ye taktığımda cızırtı geliyor bazen geliyor bezen gidiyor bunun çözümü nedir acaba ?
Aynı sorun bende de oldu usb girişini ve jak ı pc ye takınca sinyal sesi-parazit sesi geliyodu usb kısmını prize takınca sorun düzeldi sen de bi dene düzelir belki bu videodaki gibi

Bu hafta gelecek ürünler duyurulmamış. Gerçi en çok indirime giren ürünün stoğu bitmiş.

2026-01-20_21-52.webp

2026-01-20_21-53.webp

2026-01-20_21-53_1.webp

Geri