Ahmet.Efe.t
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Kanka genelde kutular çok basit oluyor o yüzden orjinaldir. Bende vitizen tsuyosa var 20k kutusu karton spinnaker saatim var taşıma kutusu yedek kauçukla kordon bile var çantanın içinde yani anlıcağın orjinaldirBu Casio kutusu orjinalmi
tamam teşekürlerKanka genelde kutular çok basit oluyor o yüzden orjinaldir. Bende vitizen tsuyosa var 20k kutusu karton spinnaker saatim var taşıma kutusu yedek kauçukla kordon bile var çantanın içinde yani anlıcağın orjinaldir
henüz almadım trendyolda bu fotorafı paylaşmış alan biri bende bu saati almayı düşünüyorum ama orjinaliğinden şüpeliyimersa saat garanti belgesi çıktı mı ?
tamam teşekürlerGaliba 2 çeşit kutuyla gönderiliyor Casio saatler, kimisine metal kimisine böyle gidiyor.
6.800 abiBende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?
https://www.hepsiburada.com/casio-m...ol-saati-p-HBCV00004XMYQ3?magaza=MENA İTHALATBende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?
henüz almadımsaatin kordonunda casio etiketli ip var miydi ?
teşekürlerBende caiso f91w almıştım birkaç ay önce banada bu kutuda gelmişti. Orjinal kutu büyük ihtimalle
kanka o dedigim ip olmasi onemli onun disinda kutu olayi ise metal olan var seninkinden farkli ince bir kartonlu versiyon var yani kutunun farkli olmasi sahte oldugunu gostermez ama ip yoksa ya sahtedir ya da onceden birisi kullanmistir.henüz almadım