Cougar E-Star 120 masayı kurdum, sizce çok mu küçük kalmış?

erdo62

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamlar arkadaşlar, geçen cuma İncehesap üzerinden aldığım çalışma masasının dün kurulumunu yaptım. Masayı odaya yerleştirip ekipmanlarımı üzerine dizince gözüme biraz küçük geldi.

Masanın kurulumunu yaptım, yani vidalama işlemleri bitti. Parçalarda haliyle vida izleri oluştu. Bu durumda ürünü İncehesap'a iade etme şansım var mıdır? Daha önce mobilya masa iadesi yapan veya bu süreçle ilgili tecrübesi olan var mı?

Bir de kurulumu yapılmış haliyle fotoğrafını ekliyorum. Sizce bu setup için masa gerçekten küçük mü yoksa bana mı öyle geliyor?

Ekler

• 1000086161.webp
    1000086161.webp
    1.2 MB · Hit: 62
  • 1000086234.webp
    1000086234.webp
    1.3 MB · Hit: 59
Bende alacaktımda aynı paraya çift motorlu 180cm masalar var sırf cougar diye bu para verilmez kannımca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi kullandığım masa halihazırda 120cm ve 2 monitör anca sığıyor

Bende alacaktımda aynı paraya çift motorlu 180cm masalar var sırf cougar diye bu para verilmez kannımca

kendi kullandığım masa halihazırda 120cm ve 2 monitör anca sığıyor
Hocam araştırmadan, aceleci davrandım 9500 aldım bu masayı. Yükseklik ayarıda pek kullandığım bişey değil aslında.

Hocam araştırmadan, aceleci davrandım 9500 aldım bu masayı. Yükseklik ayarıda pek kullandığım bişey değil aslında.
bence iadeyi yapıştır ya sırf markaya bu kadar verilmez

10kya çok iyi masa alırsın

masa bana kalırsa boyut olarak kurtarır ama o fiyat bence aşşırı fazla

Hocam şansımı denerim kargoda hasarlı gelmişti kutusu biraz yırtılmıştı. Bide masayı kurarkende vidalama felan yaptım iz felan hertürlü bırakmıştır geri söküncede dahada gider. İade almazlarsa sıkıntı gidip gelmesi vs...

Hocam şansımı denerim kargoda hasarlı gelmişti kutusu biraz yırtılmıştı. Bide masayı kurarkende vidalama felan yaptım iz felan hertürlü bırakmıştır geri söküncede dahada gider. İade almazlarsa sıkıntı gidip gelmesi vs...
14 gün cayma hakkın var internetten alışverişte, kurması paketlemesi zor iş tabi

hocam 2 masa arasında kaldım
sizce hangisini alayım yada önerdiginiz bir şey var mı

hocam 2 masa arasında kaldım
sizce hangisini alayım yada önerdiginiz bir şey var mı

Bunu önerecektim ama zamlanmış idefixte 14e geliyordu

hocam aslında 10k ya marangozlar daha iyi masa yapmaları lazım dicem de normalde yapılır ama genelde fazla para istedikleri için işin de zor gibi ama sor bi çevrene

ben abime bu masayı aldım fiyatına göre güzel sadece ufaktan sallanıyor oda benim zeminden kaynaklı büyük ihtimalle ama fiyatı ortada aşırı da bir şey beklememek lazım ben
https://www.trendyol.com/ceramical/...az-p-34059831?boutiqueId=61&merchantId=227716

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,548
Üyeler
187,851
Son üye
mside5000
Geri