sıfırını zaten 20k ya civarina satiliyor kötü değil ama online için üyelik gerekiyor birde oyunları aşırı pahaliAlıntıyı görüntüle
BEYLER BUNU ALDIM SİZCE MANTIKLI MI?
sıfırını zaten 20k ya civarina satiliyor kötü değil ama online için üyelik gerekiyor birde oyunları aşırı pahaliAlıntıyı görüntüle
BEYLER BUNU ALDIM SİZCE MANTIKLI MI?
haritalaması ve engel aşması varmı?https://www.teknosa.com/roborock-q-revo-s-robot-supurgebeyaz-outlet-p-202601070005 bunun fiyatı şuan çok iyi robot süpürge alacaklar varsa.
iptal edicem galiba ya nintendo oynar mıyım bilmiyorumsıfırını zaten 20k ya civarina satiliyor kötü değil ama online için üyelik gerekiyor birde oyunları aşırı pahali
Site performansı da yerlerde, iPhone 16 kafayı yedi sitede zor kapattımTeknosaya yazılımcı lazım galiba tek tek koymuşlar ürünleri. Fazla görüksün diye herhalde.
Et alınmaz o fiyata. Oled + Teşhir olması sıkıntı zaten ekran yanması oluşmuştur illaki herkes sabahtan akşama kadar kurcalıyor onları mağazalarda, ben de sıraya girip kurcalamıştım oradan biliyorumiptal edicem galiba ya nintendo oynar mıyım bilmiyorum![]()
Hocam kaybettim onu çok kaydırdığım içiniPad Pro kılıfı varsa link alabilir miyim bulamadım
Aire kamera kısmı uyar mı bilmiyorum. Kalanı aynı sayılır.
yeni fare al diye yapmışlarYıl olmuş 2026 şunların yaptığı işe bak farenin topu bozulacak
türkiye için mantıklı olmayan alet benceiptal edicem galiba ya nintendo oynar mıyım bilmiyorum![]()