❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 9070 Xt Amazon 6 Taksit 34.974 TL

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
678
Knk pulse yalnız

1768521546755.webp

Kablo yanığı muhabbetine nitro soru işareti bende
Güzel bir güç kaynağı ile sorun olacağını düşünmüyorum. Yalnız kabloyu düzgün takmayı özen gösterin. 16 pin kablosu takmak abartıldığı kadar zor değil.

Paraf karta vatan 40k üzeri harcamaya 5k puan veriyor ve peşine 6 taksit yapıyor. Şunun yanına 3k ya bi ihtiyacınız olan ürünü ekleyip alabilirsiniz, kart 32 ye gelmiş olur

Ekler

• IMG_0358.webp
    IMG_0358.webp
    95.1 KB · Hit: 117
Nvidia'nın 16gb kart üretmeyeceği konusunda çıkan haberlerden sonra bir an önce ne yapıp edip kart almanızı öneririm. Teknoloji dünyasında işler hiç yolunda gitmiyor. Hatta daha da kötüye gideceği söyleniyor. Techpowerup sitesinin yaptığı şu haberde detayları görebilirsiniz;

Bu adamlar sağlam duyum almadan haber yapmazlar. İşin kötü tarafı sadece Nvidia tarafında değil AMD tarafına da yansır bu kart kıtlığı. Aklınıza gelebilecek tüm kartların fiyatları abes bir şekilde artacak bence.

O yüzdendir ki giriş seviyesi, marka-model falan bakmadan yapıştırın geçin.

Nvidia'nın 16gb kart üretmeyeceği konusunda çıkan haberlerden sonra bir an önce ne yapıp edip kart almanızı öneririm. Teknoloji dünyasında işler hiç yolunda gitmiyor. Hatta daha da kötüye gideceği söyleniyor. Techpowerup sitesinin yaptığı şu haberde detayları görebilirsiniz;

Bu adamlar sağlam duyum almadan haber yapmazlar. İşin kötü tarafı sadece Nvidia tarafında değil AMD tarafına da yansır bu kart kıtlığı. Aklınıza gelebilecek tüm kartların fiyatları abes bir şekilde artacak bence.

Zamanında sistemi aldığım için biraz kendimi sorguladım ama şuan doğru karar verdiğimi çok iyi anlıyorum. Ramleri 9 Bin liraya almıştım şuan ki fiyat 40k-50k gibi absürt fiyatlar.

Aynen süper serisi rafa kaldırıldı ve ekran kartları maliyetleride çok artmaya başladı alacak arkadaşlar lazımsa acele etmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,707
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri