❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT Pulse "Outlet", 25062 TL

Biraz şans işi sanırım. Ben de nitro plus aldım 9070 xt. Ddu falan hiç uğraşmadım dümdüz yükledim adrenalini sıfır hata ile devam ediyorum 1 aydır. Şimdiye kadar aldığım en soğuk ekran kartı ve tipi aşırı güzel, o kablo saklama olayını iyi ki yapmışlar çok temiz gösteriyor sistemi.
Ben de aynı şekilde eski kartı çıkardım yenisini taktım, driver sil yükle bile yapmadım, sorunsuz çalışıyor. Kartta bazı oyunlarda cw sesi biraz belirgin oluyor o kadar.

Ürünü alıp gelen yok mu, merak ettim kart ne durumda geliyor

Kart görüntü kesti bf 6 oynarken eskiden fırınlanmış ekran kartı vardı o böyle yapıyordu bidaha asla almam iade olacak
İnşallah iade alırlar hocam. Bende satıcı araştırdığım da iade konusunda ürüne zarar verip kullanıcı kaynaklı hata deyip almadıklarını gördüm. Yoksa kart fiyat iyiydi hatta alsaydim bana 23.5 civarına geliyordu

İnşallah iade alırlar hocam. Bende satıcı araştırdığım da iade konusunda ürüne zarar verip kullanıcı kaynaklı hata deyip almadıklarını gördüm. Yoksa kart fiyat iyiydi hatta alsaydim bana 23.5 civarına geliyordu
Hocam bende çok sevindim hatta msj attıgım buraya teşekkür ettim konu için dün gece aniden gerçekleşti olay. Ucuz etin yahnisi olayı. Aman diyeyim ne zor emekle kazandığım para gitti yani iade olmazsa

Hocam bende çok sevindim hatta msj attıgım buraya teşekkür ettim konu için dün gece aniden gerçekleşti olay. Ucuz etin yahnisi olayı. Aman diyeyim ne zor emekle kazandığım para gitti yani iade olmazsa
Kartın her ayrıntısını video al, kutu ve paketleme kadar video al. Elinde kanıt olduktan sonra mecbur iade alırlar. Belki süreç thh kadar gider ama geç olsa da iade olur diye düşünüyorum. Önemli olan görüntüler ile delillendirebilmek.

Geri