🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

bu radyatör kalın bir radyatör. her 420mm radyatör desteklediğini iddia eden kasaya uymuyor. sadece deepcool moprheus'a montaj edilebiliyor. o da milimetrik farkla yapılabiliyor. alırken dikkat etmekte fayda var.

bu radyatör kalın bir radyatör. her 420mm radyatör desteklediğini iddia eden kasaya uymuyor. sadece deepcool moprheus'a montaj edilebiliyor. o da milimetrik farkla yapılabiliyor. alırken dikkat etmekte fayda var.
yok be gayet güzel ferah rahat oluyor hatta 6x140mm fan ile kurdum abartmayalım.

lianli lancool 3 e de uyuyor. Bende 360mm var o bile kelebek konmuş gibi duruyor kasa 24 kilo falan :D

Zor oldu ama ben bunu lianli lancool3 kasamin üst kismina sigdirdim
Edit: on fan braketlerini 5 derece kadar öne eğmek zorunda kaldım, hiç bir zararı olmuyor :) ama şansım olsaydı bu soğutucuyu almazdım mahvoldum montajını yaparken

Zor oldu ama ben bunu lianli lancool3 kasamin üst kismina sigdirdim
Edit: on fan braketlerini 5 derece kadar öne eğmek zorunda kaldım, hiç bir zararı olmuyor :) ama şansım olsaydı bu soğutucuyu almazdım mahvoldum montajını yaparken
Hocam arctic lf3 pro 420mm takmak icin lancool 3 siparis edicektim sigiyo dediler. Bu yorumunuzu okuyunca bir tık üzüldüm.

38mm kalınlığı var fanlar olmadan, fanlar ile birlikte 45mm bulur dikkat edin alırken. baya kalın bir radyatöre sahip.
aynen. fanlar da 7mm zaten. bilmiyorsanız bari yorum yazmayın. fanlarla beraber 63mm oluyor toplam

Hocam arctic lf3 pro 420mm takmak icin lancool 3 siparis edicektim sigiyo dediler. Bu yorumunuzu okuyunca bir tık üzüldüm.
Egzoz fanını söküp takıyorlar felan biraz zor oluyor ama oluyor. Güzel kasa lancool 3

bu ürün zaten kimsenin kasasına sığmadığı için hiç satılmayan bir ürün. stokları ellerinde kalmış böyle fiyatlardan veriyorlar. yoksa hayatta satmazlardı bu fiyata. 360mm olandan çok daha pahalıya satılır normalde

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Baya iyi diye okumuştum bu Soğutucuyu 10klık soğutucuları cebinden çıkarır

Hocam ön fan braketini ters çevirince sorun olmadığına dair yazı okumuştum ancak o kadar yormustu ki beni , braketi direk öne doğru eğdim hafiften bir problem olmadı :) diğer tarafta da soğutucu fanlar egzos faniyla sıfıra sıfır oldu , ayrıca fanlar ile ramler dipdipe oldu Rami sokmek için öncelikle sıvı soğutucu fanlarını sokmem gerekecek falan filan o yüzden bu soğutucu için bu kasayı tavsiye edemeyeceğim pek

Geri