yok be gayet güzel ferah rahat oluyor hatta 6x140mm fan ile kurdum abartmayalım.bu radyatör kalın bir radyatör. her 420mm radyatör desteklediğini iddia eden kasaya uymuyor. sadece deepcool moprheus'a montaj edilebiliyor. o da milimetrik farkla yapılabiliyor. alırken dikkat etmekte fayda var.
Evet lancool 3 üst kısma cidden zor sığıyor.Zor oldu ama ben bunu lianli lancool3 kasamin üst kismina sigdirdim
Hocam arctic lf3 pro 420mm takmak icin lancool 3 siparis edicektim sigiyo dediler. Bu yorumunuzu okuyunca bir tık üzüldüm.Zor oldu ama ben bunu lianli lancool3 kasamin üst kismina sigdirdim
Edit: on fan braketlerini 5 derece kadar öne eğmek zorunda kaldım, hiç bir zararı olmuyorama şansım olsaydı bu soğutucuyu almazdım mahvoldum montajını yaparken
aynen. fanlar da 7mm zaten. bilmiyorsanız bari yorum yazmayın. fanlarla beraber 63mm oluyor toplam38mm kalınlığı var fanlar olmadan, fanlar ile birlikte 45mm bulur dikkat edin alırken. baya kalın bir radyatöre sahip.
Egzoz fanını söküp takıyorlar felan biraz zor oluyor ama oluyor. Güzel kasa lancool 3Hocam arctic lf3 pro 420mm takmak icin lancool 3 siparis edicektim sigiyo dediler. Bu yorumunuzu okuyunca bir tık üzüldüm.
doğru dedin emin escobar kardeşim haklısınaynen. fanlar da 7mm zaten. bilmiyorsanız bari yorum yazmayın. fanlarla beraber 63mm oluyor toplam
Hocam ön fan braketini ters çevirince sorun olmadığına dair yazı okumuştum ancak o kadar yormustu ki beni , braketi direk öne doğru eğdim hafiften bir problem olmadıHocam arctic lf3 pro 420mm takmak icin lancool 3 siparis edicektim sigiyo dediler. Bu yorumunuzu okuyunca bir tık üzüldüm.