hamdiogretmen
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdığım şeyler için yeterli olur mu ki hocam?s10fe alabilirsin hocam trendyolda öğrenci indirimiyle 15 k ya geliyor.
Yazdığım şeyler için yeterli olur mu ki hocam?s10fe alabilirsin hocam trendyolda öğrenci indirimiyle 15 k ya geliyor.
hayır ipad kadar stabil ve uzun ömürlü olmuyorlar, eger bütçeniz 25k olursa kesinlikle ipad air 11 öneririm çok uzun yıllar götürür sizi eger o kadar veremem derseniz ipad 11 alabilirsiniz o da üzmez siziHocam benim de asıl merak ettiğim şey şu kâğıt üzerinde android için çok iyi cihazlar alınabiliyor. Ama aynı stabilitede uzun süre çalışacaklar mi merak ettiğim bu
hayır çerçevelerde biraz incelme var teknik verilere bakabilirsinizS10 FE yine iPad etmese de uzun destek alır ama Xiaominin ben 2-3 seneden fazla stabil kalabildiğine şahit olmadım henüz. Honoru denemedim ama yazılım desteği azdı sanırım onun da. Yine en iyisi iPad kalır ama alternatif istenirse o Samsung olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çerçeve aynı, Proda inceliyor sadece onu düzelteyim. Ek olarak şu bilgiyi vereyim mart-Nisan gibi iPad A18 ve M4 iPad Air geliyor.
Hocam ben kendimi zorlayıp iPad Air 11 alabilirim aşırı problem olmaz ama birkaç sorum var:hayır ipad kadar stabil ve uzun ömürlü olmuyorlar, eger bütçeniz 25k olursa kesinlikle ipad air 11 öneririm çok uzun yıllar götürür sizi eger o kadar veremem derseniz ipad 11 alabilirsiniz o da üzmez sizi
hayır çerçevelerde biraz incelme var teknik verilere bakabilirsiniz
-kalem konusunda egerki profesyonel işlemler yapmıyorsanız stylus kalemler fazlasıyla işiniz görecektir çevremde kullananlar var gayet güzelHocam ben kendimi zorlayıp iPad Air 11 alabilirim aşırı problem olmaz ama birkaç sorum var:
-Ben bunu aldığımda artık kalemin orijinalini alamayabilirim bir süre imitasyon bir kalem kullanmak problem oluşturur mu?
-Ders anlatımı yapacağım ekran kaydı almam gerekir iPad'de bunu yapıp düzenleme yapabilir miyim?
Apple hiç kullanmadığım için merak ettiğim şeyler Hocam bunlar cevaplarsanız çok sevinirim.
Ekran kaydı iPadOS in içinde gömülü olarak var direkt yapabiliyorsun düzenleme için de başta Applenin yazılımı iMovie olmak üzere güzel programlar var.Hocam ben kendimi zorlayıp iPad Air 11 alabilirim aşırı problem olmaz ama birkaç sorum var:
-Ben bunu aldığımda artık kalemin orijinalini alamayabilirim bir süre imitasyon bir kalem kullanmak problem oluşturur mu?
-Ders anlatımı yapacağım ekran kaydı almam gerekir iPad'de bunu yapıp düzenleme yapabilir miyim?
Apple hiç kullanmadığım için merak ettiğim şeyler Hocam bunlar cevaplarsanız çok sevinirim.
iPad Airi düzünden ayıran en büyük fark Pencil Pro desteği bence, o farkı kullanmayacaksa almanın çok gereği yok. Orijinal kalemi hemen alamayabilir onda sorun yok ben de imitasyon kullanıp bir süre sonra aldım ama kalemi bir noktada alacaksa o zaman Air alsın.-kalem konusunda egerki profesyonel işlemler yapmıyorsanız stylus kalemler fazlasıyla işiniz görecektir çevremde kullananlar var gayet güzel
-evet ipadla ders anlatımı yapıp kayıt alabilirsiniz zaten neredeyse ders videosu çekenlerin büyük kısmı ipad kullanıyor, video düzenleme kısmıda ise birçok video edit uygulamaları var onlarla rahatlıkla ve hızlı şekilde yapabilirsiniz.
bu arada anladıgım kadarıyla siz tablette daha çok kalem çalışacaksınız bundan dolayı tam lamine cam kullandıgı için kesinlikle ipad air 11 almanızı öneririm tam lamine cam yazı yazma hissiyatında çok daha iyi hissiyat veriyor
bu kalemden alırsanız işiniz görecektir.
![]()
Techmaster iOS Android Windows ile Uyumlu Tablet Telefon iPad Yazı Çizim Kalemi + Yedek Uç - Fiyatı, Yorumları
Techmaster iOS Android Windows ile Uyumlu Tablet Telefon iPad Yazı Çizim Kalemi + Yedek Uç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hayır pencil pro aslında çok kayda deger bir şey degil, asıl fark m2 işlemci, tam lamine cam, ram farkı vb gibi özelliklerEkran kaydı iPadOS in içinde gömülü olarak var direkt yapabiliyorsun düzenleme için de başta Applenin yazılımı iMovie olmak üzere güzel programlar var.
Orijinal kalem olmaması büyük bir sorun değil. Orijinal olmayanlar nadiren temassızlık yapabiliyor yanlış algılayabiliyor tabi bunlar imitasyon kalemin kalitesine de bağlı biraz onun dışında iş yapıyor. Tabi Air modelinde Pencil Pro desteği var o kalem müthiş bir şey o ayrı. Şarja ihtiyaç duymaması basınca göre yazı kalınlığını ayarlaması kaleme tıklayarak veya kalemi sıkarak araçlar arası kolay geçiş vs güzel şeyler imitasyonlar pek yapamıyor bunları.
iPad Airi düzünden ayıran en büyük fark Pencil Pro desteği bence, o farkı kullanmayacaksa almanın çok gereği yok. Orijinal kalemi hemen alamayabilir onda sorun yok ben de imitasyon kullanıp bir süre sonra aldım ama kalemi bir noktada alacaksa o zaman Air alsın.